Затварят Летище Бургас, както и Околовръстния път на Пловдив

0
Околовръстния път

Новини от Пловдив и Бургас. Заради ремонтни дейности или панадемия, затварят летища и пътища?

Затварят за 2 месеца част от Околовръстния път на Пловдив за ремонт

За два месеца, считано от днес, изцяло се затварят шест километра от южната дъга на Околовръстния път на Пловдив за ремонт. Това е отсечката от кръговото кръстовище на Кукленско шосе до кръстовището с Коматевско шосе, съобщиха от Областно пътно управление – Пловдив.

С това се затваря за движение и околовръстния път на селата Браниполе и Белащица. Като трафикът се пренасочва през централните улици на населените места.

През този период трафикът на Околовръстния път ще минава през Пловдив. Това е втората отсечка от шосето, която ще бъде ремонтирана. Това стана ясно след като в края на миналата седмица приключи реконструкцията на пътя от колелото на Асеновградско шосе до кръговото кръстовище на Кукленско шосе.

Те са част от започналото в началото на февруари поетапно обновяване. Ремонта е на 14-те километра от трасето между кръстовищата с Пазарджишко и с Асеновградско шосе.

Затварят Летище Бургас от днес до 11.59 часа на 27 март.

Причината е планирани строителни-ремонтни дейности, свързани с рехабилитация на пистата.

Всички полети, които са планирани в двуседмичния период на извършване на ремонтните дейности, ще бъде анулирани или пренасочени към Летище Варна.

Източник: dariknews

Остави коментар