Защо батерията на Samsung Galaxy S10 се изчерпва толкова бързо?

1
Защо батерията на Samsung Galaxy S10 пада толкова бързо

Защо батерията на Samsung Galaxy S10 пада толкова бързо

Въпреки, че не сме от привържениците на марката, не можем да отречем че дизайна на новите Samsung Galaxy S10 е добър. Новите модели определено изглеждат добре, но продължаваме да научаваме от потребителите за най-различни проблеми с устройствата.

След като се оказа, че сензорът за пръстов отпечатък, който е вкаран в екрана, не работи в някои ситуации и системата за лицево разпознаване може да бъде лесно излъгана, сега разбираме и че батериите на моделите S10 и S10+ падат прекалено бързо.

Причината за бързото изхабяване на батериите е, че телефоните продължават да стоят с активни екрани, дори когато ги държим в джоба или в чантата.

Според някои от потребителите, телефоните им вибрират докато са в джоба, тъй като устройството се опитва да разпознае пръстовия отпечатък, когато нещо се опира до сензора на екрана. Други съобщават, че често намират телефона си със светещ екран или дори с активирана камера, след като го изкарат от джоба, тъй като допира до кожата им макар през плата на джоба активира екрана.

По този начин новите Galaxy S10 могат да останат активни в джоба или чантата в продължение на часове, като в резултат на това – батерията пада значително бързо.

Добрата новина от всичко това е, че от Samsung обещават че могат да отстранят проблемите със софтуерен ъпдейт.

1 thoughts on “Защо батерията на Samsung Galaxy S10 се изчерпва толкова бързо?

Остави коментар