5 февруари 2023

За какво харчи милионите си Ариана Гранде?

За какво харчи милионите си Ариана Гранде?

За какво харчи милионите си Ариана Гранде?

Последният албум на Ариана Гранде заема челни позиции в почти всички музикални класации. Освен с големия успех в кариерата си, изпълнителката на „Thank you, next!” може да се похвали и с огромна популярност в социалните мрежи. Личният ѝ профил в Instagram е най-следвания женски профил в социалната мрежа. Към момента тя има 164 милиона последователи.

Естествено, всичко това води и до други големи успехи, а именно във финансов аспект. Макар и само на 26 години, състоянието на Ари се оценява на около 80 милиона долара. Е, нека разгледаме и за какво едно младо момиче, което целият свят познава, харчи парите си, за които много от нас могат да ѝ завидят:

Chanel

Гранде не крие, че е огромен фен на модния бранд Chanel и всяко нейно посещение в техен бутик и струва десетки, а може би и стотици хиляди долара.

Коса

Както всеки един артист, младото момиче също пръска луди пари, за да поддържа своя външен вид винаги перфектен. А именно косата, или по-точно дългата конска опашка се е превърнала в нейна запазена марка. Точно тя е резултат от най-скъпите екстеншъни, за които Ариана не пести нито цент. Дори в една от последните си песни пее – „Харесваш косата ми? Благодаря, точно си я купих!“.

Собствен дом

Преди известно време изпълнителката си купи собствено жилище, като идеята беше това да е семейният дом за нея и Пийт Дейвидсън. Огромният апартамент в Ню Йорк и струва 16 милиона долара. Е, нещата не се получиха точно по план, но пък колко от нас могат да се похвалят с подобен лукс и то на тези години?

Също така, освен апартамента в Манхатън, Гранде притежава и впечатляваща къща в Калифорния, която със сигурност не струва по-малко.

Храна

Макар, че изобщо не ѝ личи, тя се оказва голяма чревоугодница. Поради забързаното ежедневие и натоварения си график, Ариана няма време за готвене и както повечето знаменитости – използва кухнята само за украса. Обича да поръчва любимите си ястия и това и струва сериозна сума на година.

Охрана

Звезда като Ариана няма как да се придвижва свободно без охрана. В нейния случай, охранителите са поне двама-трима, а заплатите им със сигурност не са малки, пише Talko.

Коли

Въпреки, че певицата предпочита да влага парите си в недвижима, отколкото в движима собственост, тя може да се похвали и със собствен, разнообразен автопарк. Любимите ѝ возила са Range Rover Evogue, Mercedes SL, Cadilac Escalade.

Кучета

Всеизвестен факт е, че изпълнителката е луд фен на четириногите домашни любимци и не пести пари за тях. Убедени сме, че те се чувстват като истински царе в техния дом и мъничко им завиждаме за вниманието и глезенето, което получават.

Остави коментар