За какво харчи милионите си Ариана Гранде?

0
За какво харчи милионите си Ариана Гранде?

За какво харчи милионите си Ариана Гранде?

Последният албум на Ариана Гранде заема челни позиции в почти всички музикални класации. Освен с големия успех в кариерата си, изпълнителката на „Thank you, next!” може да се похвали и с огромна популярност в социалните мрежи. Личният ѝ профил в Instagram е най-следвания женски профил в социалната мрежа. Към момента тя има 164 милиона последователи.

Естествено, всичко това води и до други големи успехи, а именно във финансов аспект. Макар и само на 26 години, състоянието на Ари се оценява на около 80 милиона долара. Е, нека разгледаме и за какво едно младо момиче, което целият свят познава, харчи парите си, за които много от нас могат да ѝ завидят:

Chanel

Гранде не крие, че е огромен фен на модния бранд Chanel и всяко нейно посещение в техен бутик и струва десетки, а може би и стотици хиляди долара.

Коса

Както всеки един артист, младото момиче също пръска луди пари, за да поддържа своя външен вид винаги перфектен. А именно косата, или по-точно дългата конска опашка се е превърнала в нейна запазена марка. Точно тя е резултат от най-скъпите екстеншъни, за които Ариана не пести нито цент. Дори в една от последните си песни пее – „Харесваш косата ми? Благодаря, точно си я купих!“.

https://www.instagram.com/p/B1_0wkxFpiL/

Собствен дом

Преди известно време изпълнителката си купи собствено жилище, като идеята беше това да е семейният дом за нея и Пийт Дейвидсън. Огромният апартамент в Ню Йорк и струва 16 милиона долара. Е, нещата не се получиха точно по план, но пък колко от нас могат да се похвалят с подобен лукс и то на тези години?

Също така, освен апартамента в Манхатън, Гранде притежава и впечатляваща къща в Калифорния, която със сигурност не струва по-малко.

Храна

Макар, че изобщо не ѝ личи, тя се оказва голяма чревоугодница. Поради забързаното ежедневие и натоварения си график, Ариана няма време за готвене и както повечето знаменитости – използва кухнята само за украса. Обича да поръчва любимите си ястия и това и струва сериозна сума на година.

Охрана

Звезда като Ариана няма как да се придвижва свободно без охрана. В нейния случай, охранителите са поне двама-трима, а заплатите им със сигурност не са малки, пише Talko.

Коли

Въпреки, че певицата предпочита да влага парите си в недвижима, отколкото в движима собственост, тя може да се похвали и със собствен, разнообразен автопарк. Любимите ѝ возила са Range Rover Evogue, Mercedes SL, Cadilac Escalade.

https://www.instagram.com/p/BxvsenlFPWU/

Кучета

Всеизвестен факт е, че изпълнителката е луд фен на четириногите домашни любимци и не пести пари за тях. Убедени сме, че те се чувстват като истински царе в техния дом и мъничко им завиждаме за вниманието и глезенето, което получават.

Остави коментар