Пролетен маникюр – четери свежи идеи за дамите

0
маникюр

Снимки: Bozhidara Pelova

Пролетта ни кара да внесем малко повече цвят в ежедневието. Освен че оставяме на заден план по-тъмните дрехи в гардероба, се стремим да носим по-пъстри неща, които подобряват настроението и с тях никога не бихме останали незабелязани. Разбира се, гримът, както и различните видове маникюр също трябва да се открояват.

Ноктите през този сезон ще са пълни с разнообразни форми и цветове.

Тази пролет по-артистичните маникюри – украсени с различни фигури и щрихи от четките за рисуване на художниците, ще завладеят въображението на жените.

Различните разновидности на синия цвят, предимно по-светли, бебешки, ще са акцент в много пролетни маникюри.

4 идеи за маникюр, които да изпробвате:

1. Свежа и естествена основа с различни, цветни шарки

Тези естествени цветове и разнообразни шарки са все още са доста търсени от много жени. Освен че те са желан избор от много дами, те са и много подходящи за всички видове маникюр, заради простичката си естетика.

Естествената основа и разнообразните цветове ще станат истински хит тази тази пролетта. Може да експериментирате със всякакви причудливи форми и цветове за този вид маникюр.

2. Нестандартен френски маникюр – цветна палитра

Ако имате по-дълги нокти и обичате френския маникюр, може да направите V-образен. За него използвайте любимия си цвят. Но ако искате да сте по-забележителни, направете преливане – от един цвят към друг.

Хубаво е в цветната палитра по ноктите да включите поне два нюанса синьо. А за да получите перфектната форма на всеки връх, ползвайте специални лепенки.

3. Пъстро разнообразие

Тази идея е лесноизпълнима у дома. Подобно на пъстрия френски маникюр, тук запълнете цялата плочка, за по жизнени и весели моменти.

За този вид маникюр може да подходите по два различни начина.

Може да използвате пъстрите цветни лакове, за да се забелязвате от далеч. Или да нанесете върху ноктите си , различни цветове матиран лак, за да привличате вниманието освен с разчупен стил, но и с изискан.

4. Акцент с цветя – класика за пролетта

Ако обичате по-тъмните оттенъци, но пък искате нещо свежо, това е вашия маникюр. Може да лакирате два от ноктите си в един светъл цвят. Котрето в бяло, за да може да се съчетаят различните цветове. На останалите два нокъта експериментирайте с други нюанси на първичния цвят, който избрахте. Нарисувайте точки в горния край на плочката или някое мини цвете.

А защо не и по разчупено, като на снимката.

Остави коментар