Вредна ли е 90 дневната диета за здравето?

2

В последно време все по-често чуваме, че някой е минал на определена диета или хранителен режим. Нека разгледаме по-подробно една конкретна диета – 90 дневната диета. Не вярваме да не сте чували за нея, но дали сте запознати изцяло с нея?

Какво представлява 90 дневната диета?

Това е една от най-популярните диети в интернет пространството, особено сред дамите. Диетата отчасти представлява разделно хранене, като се разделя на 4 основни цикъла, както следва:
Ден 1: Белтъчини – през този ден можете да консумирате месо и млечни продукти, яйца, риба и зеленчуци.
Ден 2: Сложни въглехидрати – бобови растения, зърнени храни и кореноплодни растения и зеленчуци
Ден 3: Прости въглехидрати – този ден е любимия на повечето, тъй като са разрешени сладкиши, торти и други без добавянето на мляко и яйца. За вечеря можете да похапнете отново сладкиш, торта, сладолед или шоколад.
Ден 4: Витамини – на този ден можете да ядете само плодове, ядки и семена. Ако желаете можете да ги съчетаете и със зеленчуци.

На всеки 29 дни имате по един ден за разтоварване. Това ще рече, че през този ден вие консумирате единствено вода. Не ядете и не пиете нищо друго освен вода. След деня за разтоварване трябва да имате витаминен ден и след това протеинов.

Свалете мобилната апликация за 90-дневна диета за Вашия Apple iPhone смартфон от тук!

Вече и за Android: тук!

Защо 90 дневната диета е толкова популярна и какво е нейното приложение?

Това е хранителен режим, който започва с обещанието, че ще свалите между 15 и 25 килограма за 90 дни, като през това време не се ограничавате с храненето. Можете да си похапвате всичко, което искате и желаете, включително торти, сладкиши, пици, шоколад и др., но само в определени часове.

При започването на диетата се наблюдава бърз спад в килограмите и затова толкова много ентусиазирани хората споделят своя резултат, като мотивират другите да направят същото.
Ние обаче вярваме, че желаният ефект е не само кантара да показва по-малко, а и да изглеждаме добре и да се харесваме, като се погледнем в огледалото.

 


»»» Научете повече за 90 дневната диета тук!  «««


 

2 thoughts on “Вредна ли е 90 дневната диета за здравето?

  1. Здравейте, можете да добавите към статията, че има разработено приложение специално за 90 дневната диета – https://itunes.apple.com/app/id1459684896. То съдържа всичката тази информация нагледно оформена, предлага статистика на отслабването и т.н. Определено е полезно за всички спазващи я.

  2. Здравейте,

    Благодарим Ви за препоръката.
    Ще добавим линк към приложението в публикацията.

    Поздрави,
    Екипът на iNEWSbg.com

Остави коментар