Водна пързалка в Citta Del Mare, Сицилия

0

Почивката на морето и насладата от спиращата дъха гледка повишава настроението. Но не мислите ли, че водната пързалка с топлата си вода и насладата от морето е по-очарователна и вдъхновяваща гледка.

Да, тази комбинация наистина съществува в Сицилия, където епичната водна пързалка в Citta Del Mare директно ви отвежда в голямото Средиземно море. Водната пързалка в Сицилия е пълна с естествена красота отгоре до долу.

Ето няколко причини да изберете хотел Citta Del Mare:

  1. Вълнуващичт начин, по който пързалката ви изстрелва в соленото море.
  2. Тази водна пързалка започва от живописна италианска скала.
  3. Чистото синьо Средиземно море се свързва със спокойствието.
  4. Пързалката е на три нива и ще се спуснете в Средиземно море, след като се насладите на трите басейна, което означава, че ще попаднете в четири различни водни обекта.

Забавни басейни и пързалки

Citta Del Mare е най-лудата пързалка в света и най-високата пързалка в Европа. Те позиционират водната пързалка над скала и има четири етапа. По пътя към върха на пързалката има три малки басейна, в които можете да плувате. Гледайте видеото в края на статията, за да видите това върховно изживяване сами.

На какво друго можете да се насладите в хотел Citta Del Mare?

  1. Парк Citta Del Mare – Той обгражда привличащата вниманието красота с голям парк, който се простира на площ от 27 хектара.
  2. Луксозни стаи – Хотелът разполага с около 800 стаи с всички удобства като хладилник, телевизор и сейф. Можете също така да се насладите на красивата гледка към чистото синьо Средиземно море от терасата.
  3. Ресторант – Хотел Citta Del Mare е на 7 километра от град Терасини. Но няма нужда да се притеснявате, защото можете да се насладите на всички ястия в ресторанта на хотела.

Какво перфектно пътуване ще бъде, ако резервирате стая в Citta Del Mare!

Остави коментар