Висящи рафтове вкъщи

0

Висящите рафтове са свеж и модерен вариант на традиционните рафтове, изглеждат леки и въпреки че може да се каже, че им липсва известна функционалност, те всъщност събират не по-малко неща.

Ако искате да раздвижите и освежите пространството у дома, ето няколко идеи с висящи рафтове.

  1. Обръчите за бродиране са много ефектни и полезни в направата на висящи рафтове. Можете да направите колекция от окачени рафтове с различни размери и да ги персонализирате по безкрайни начини. Използвайте коркова поставка за горещи съдове като основа. И ето имате си висящ рафт.
  2. Друг лесен начин да придадете модерно излъчване на дома си е с висящи рафтове направени от въже, тънка дъска и метални пръстени. Пробивате четири дупки с бормашина в дъските и връзвате въжетата. Това са идеалните рафтове за семейни снимки, арт часовник или мини кактус.
  3. Висящите рафтове са много популярни за всякакви помещения: кухни, килери, бани, спални, дрешници и дневни, тъй като изглеждат леки и въпреки това осигуряват много място за съхранение. Ето още един лесен начин да си направите висящ рафт от кръгла дъска за рязане и канап. Трябват ви само три или четири еднакво дълги парчета канап, които да вържете на възел. Така ще направите мрежа, където да бъде поставена дъската. В горния край също правите възел, така че да може да окачите висящи си рафт, където пожелаете.
  4. Ето и един лесен начин да изложите всичките си любими снимки на стената без да правите безброй дупки. Направете си висящ рафт от няколко тънки летвички и въже. Пробийте летвите в двата края, промушете въжето и застопорете рафтовете на разстояние един от друг с възли.

Остави коментар