Варненски проект спечели награда и получи световно признание от Travel & Hospitality Awards

0
Снимка: Go Get Sailing

Снимка: Go Get Sailing

Измина само една година след като Go Get Sport стартира активна дейност училище по ветроходство в град Варна. Основната им цел е превръщането на яхтинга като един по-достъпен и популярен спорт по българското черноморие, а България – по-предпочитана туристическа дестинация, конкурентна на световните морски курорти.

Само за един сезон инструкторите на Go Get Sport проведоха уроци по ветроходство на над 70 курсиста, като 70% от тях са били на яхта за първи път. Школата предлага близо 20 различни по вид и ниво курсове за обучение, което дава възможност на голям кръг от хора да опитат от магията на яхтинга.

Снимка: Go Get Sailing
Снимка: Go Get Sailing

Именно заради това, ветроходното училище получи призова награда от Travel & Hospitality Awards в категория „Иновативен опит на годината в България“. Избора на победители е процес проектиран така, че хотелите и туристически фирми да бъдат наградени и признати по достойнство с честен и прозрачен метод на оценяване. Крайните решения се взимат от туристически експерти и доверени съдии, което прави тези награди наистина ценни и значими за техните притежатели.

Накрая всички победители ще бъдат публикувани на страницата на Travel & Hospitality Awards, от където може да се получи достоверна информация за това, къде са най-добрите места за посещение в даден регион по време на ваканцията.

Снимка: Go Get Sailing
Снимка: Go Get Sailing

 

Остави коментар