„Това, което носех тази седмица“, един редактор на списание Vogue

0

Докато продължаваме да се ориентираме в тези непрекъснато променящи се времена, през втория сезон на „Това, което носех тази седмица“, един редактор на Vogue споделя техните тоалети седмични тоалети.

“Определено съм от типа „повече е повече“. Независимо дали отивам за нещо фънки или нещо уютно, структурирано или дрезгаво, див уестърн или бохем, моят стил е базиран на настроението и непрекъснато се развива. Нека го кажем така: Втората секунда, в която ме поканят на тематично парти, вече се забавлявам толкова много в главата си, мислейки какво да облека.”

“Преди пандемията, обличането за офиса беше един от многото начини, по които използвах себеизразяването чрез модата. Обличах се повече извън зоната си на комфорт и обръщах внимание на разнообразието от дрехи в гардероба си. Но няма да лъжа: В началото на пандемията се изтърколих от леглото си до компютъра и обратно. Живеех (съвсем буквално) в pj’s и суичъри. В продължение на няколко месеца беше приятно да се успокоя и да не се обличам толкова много през цялото време. Въпрос на време обаче беше да започна да се чувствам така, сякаш малко от личността ми липсва. Тъй като ограниченията за заключване се вдигнаха и опитът да се върна към „нормалността“ е непокътнат. Въпреки че, все още не съм готова да скоча отново в пълен гащеризон или копринена рокля с токчета, мисля, че съм идентифицирал основната дреха в гардероба си – деним.”

Понеделник


“Понеделниците са един от най-натоварените ми дни на работа и затова обичам да го поддържам доста удобно и просто. За един ден, прекаран на компютъра и в Zoom срещи, това е перфектната широка форма. Тъй като съм на видеообаждания, искам да поддържам външния си вид чист и професионален.”

Вторник

“Независимо дали сте в офиса или работите от вкъщи, винаги си намирам време да се разходя, да изляза на няколко крачки и да си взема кафе. Тъй като излизам на открито, обичам да ставам малко по-игрива със стила си до кръста. Обичам прилягането на тези дънки, които леко се набръчкват около коляното.”

Сряда

“По време на пандемията се ангажирах да правя ежедневна разходка през работния си ден. Това ми позволява от 20 до 30 минути да се откача от работа, да поема малко свеж въздух и да раздвижа тялото си. И просто може би, това е и оправдание да облека прилепналите сиви дънки.”

Четвъртък

“Личният ми стил винаги е бил доста еклектичен. Аз съм за смесване и съвпадение на нещата, които обикновено никога не бихте помислили, че си вървят заедно. Дънките от 70-те и цветните дрехи, както и тъмнозелената ми шапка с ремъчен колан от бижута.”

Петък

“Харесва ми да направя петъкът ми да изглежда забавен. Наскоро закупих тези дънки с вестник, те вече са забавно допълнение към дънковата колекция на моя гардероб. Те ми напомнят за скандалната рокля на вестник Christian Dior, носена от Кари Брадшоу в епизод на „Сексът и градът“. Като голям фен на SATC, знаех, че веднага се нуждая от тях.”

Остави коментар