ТОП 5 дестинации за посрещане на Нова година

0
ТОП 5 дестинации за посрещане на Нова година

ТОП 5 дестинации за посрещане на Нова година

Новогодишната нощ навсякъде по света се празнува с много музика, танци, шампанско и забава. Фойерверките и светлинното шоу също са неизменна част от програмата. По традиция за да е успешна и изпълнена с много положителни емоции следващата година, то трябва по същия начин да изпратим и текущата.

Всяка година още преди да е дошъл декември месец започва и еуфорията около посрещането на новата година. Започва се с избор на дестинация, било то някъде в България или друга точка по света. Нека заедно разгледаме кои са топ 5 дестинациите за празнуване на нова година.

1. Лондон

Снимка: flickr.com
Снимка: flickr.com

Лондон предлага на своите жители и гости незабравим спектакъл и светлинно шоу, които ще останат със сигурност в сърцето ви. Всяка година по традиция се организират концерти с известни и актуални изпълнители.

2. Париж

Това е градът с най-празничната атмосфера. Всяка година страната влага много усилия за да направи празника незабравим. Гостите на града могат да избират между две световноизвестни дестинации, на които да посрещнат новата година – Айфеловата кула или Шанз-Елизе. Скъпите вина, вкусните сирена и топлата атмосфера със сигурност ще направят изживяването ви още по-вълнуващо.

3. Рио де Жанейро

Снимка: flickr.com
Снимка: flickr.com

Бразилската столица е една от най-екзотичните дестинации в тази класация. По случай празника там се провеждат грандиозни концерти с бразилска салса, а както сами се досещате танците са неизменна част от характера им. Всяка година над 2 милиона души се събират на популярния плаж Копакабана, за да посрещнат новата година. Плажът и фойерверките създават у вас невероятно изживяване, което със сигурност ще помните дълго.

4. Сидни

Снимка: recommend.com
Снимка: recommend.com

Стотици хиляди празнуват всяка година пред операта в Сидни или на пристанището. От там се открива неповторима гледка на светлинното шоу, придружено с множество фойерверки. Пищната церемония всяка година се предава на живо по телевизиите и никога не е една и съща. Освен заради това, Сидни привлича туристи от цял свят и заради своята красота и уникалност.

5. Дубай

Въпреки, че Дубай е сравнително нов, вече се е доказал като желана от милиони дестинация. В навечерието на новогодишните празници той е една истинска мечта. Бляскавите небостъргачи, празничните светлини и екзотиката, които предлага града, ще превърнат посрещането в истински незабравимо удоволствие.

Остави коментар