Тенденциите за цвета на косата през 2021г.

0

2021 г. ще бъде година на обновяването, ето защо порталът „Health“ препоръчва дамите да се замислят за нов свеж цвят на косата.

Опушено синьо

Според Оливър Адамс, през 2021 г. на мода ще бъдат опушените нюанси.

Поддържайте забавни и екзотични тенденции за цвета на косата, като наблегнете на по-пепелявите опушени тонове като въглен и синьо, съветва той. Тези цветове се съчетават най-добре с коса на вълни като ѝ придават изтънченост.

Златисто

Според главния фризьор Фредерик Феккаи за момичета и момчета с къдрави коси през 2021 г. ще е особено подходящ златистият цвят. Той ще придаде топлина на тена на лицето и ще направи къдриците популярни. Малко русо, малко червено, малко лъскаво – обсъдете със стилиста си най-добрия нюанс, подходящ за вашия тен на кожата.

Виненочервени акценти

Любителите на виното, радвайте се – наситеночервеното е тенденцията за 2021 г. Адамс е обсебен от „богати знойни червени коси като черна череша и мерло с бургундски нотки“. Независимо дали сте естествена червенокоса или брюнетка, която иска да експериментира, “червените нюанси определено ще ви направят секси”, категоричен е Адамс.

Платиненорусо

Феккаи насърчава дамите с къса коса да си експериментират тази година с платиненорус цвят на косата. Този класически студен момичешки цвят наистина никога не излиза от мода и е забавен начин да си поиграете с побелелите коси, които иначе не искате да виждате. Забавни аксесоари като щипки и ленти за глава могат да допълвят външния вид. За тези с по-дълга коса Адамс препоръчва комбинация от бейбилайт и балиаж, за да улесните поддръжката ѝ.

Пастелна лавандула

За по-смелите Феккаи препоръчва по-малко естествения от платиненорусото пастелно лилаво. Свежа, женствена и малко пънк, лавандуловата коса смекчава чертите на лицето и със сигурност ще накара хората около вас да обръщат глава, за да ви видят.

Остави коментар