Тенденции при холните маси

0

В съвременните домове с отворен план, пространството на хола задава тона на целия интериор. Въпреки че диванът играе решаваща роля за оформянето на стила и общата атмосфера, масичката за кафе е тази, която го допълва.

Най-новите тенденции в дизайна на тези мебели, варират от най-семплите до смели и екстравагантни дизайни, позволявайки на потребителите да изберат стилния и в същото време най-оптималния вариант за своя интериор.

Ексцентрични форми

Геометричният декор е тенденция, която не само не е загубила своята популярност, но набира скорост всяка година. Модата налага да сменим традиционните кръгли огледала с огледала с шестоъгълна рамка, простите осветителни тела с геометрични висулки с тел и обикновени квадратни или правоъгълни масички за кафе за по-оригинални модели – шестоъгълни, петоъгълник, трапецовидна, модели с абстрактен контур. В неутрален хол, където преобладават прости прави линии и няма ярки акценти, такава уникална масичка за кафе може да има съществена роля в цялостната динамика на интериора.

Цветна енергия

Повечето собственици на жилища предпочитат опция, която не се откроява от общата цветова палитра. Но ако искате да развеселите монотонния интериор, масичката за кафе с ярки цветове би била чудесно решение. Когато се комбинира с неутрален диван.

Не само дърво

Разбира се, мебелите от естествено дърво са вечна класика. Но елегантната дървена масичка за кафе не винаги може да се впише в стила, особено когато става въпрос за модерен интериор. Но стомана, стъкло, мрамор, акрил и месинг ще бъдат популярни текстури следващата година. Що се отнася до комбинацията от текстури, комбинации, които ще бъдат най-популярни са дърво и стъкло; дърво и месинг; стъкло и метал; дърво и метал; месинг и стъкло.

Остави коментар