Тази година наградите “Оскар” остават без водещ

0
Тази година наградите "Оскар" остават без водещ

Тази година наградите "Оскар" остават без водещ

Тазгодишните награди „Оскар“ ще бъдат без официален водещ. Това се случва за пръв път от 30 години насам. Досегашния водещ Кевин Харт е отказал поканата да бъде водещ и тази година. Харт споделя, че се е изморил от това да защитава свои изказвания, за които вече се е извинил и затова е предпочел да пропусне церемонията тази година.

За изненада на всички нас, продуцентите на наградите са предпочели да не търсят негов заместник и да оставят церемонията без водещ. Най-вероятно наградите ще бъдат обявявани и връчвани от други знаменитости, които ще присъстват на звездната вечер.

Твърде вероятно е да има и много изпълнители и музикални продуценти, поради присъствието на няколко такива в списъците с номинирани за „Оскар“. Очакваме да видим Лейди Гага, Доли Партън и Кендрик Ламар.

Това няма да е първата церемония, която ще протече без водещ. В далечната, или не толкова далечна 1989 година също не е имало избран водещ. Тогава актьорът Роб Лоу е открил галавечерта с музикален дует със Снежанка. Мислим, че сами се досещате, че това е предизвикало бурен смях и е станало обект на присмех за доста дълго време.

Остави коментар