Стилът на Сара Джесика Паркър

0
Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър е сред най-стилните холивудски знаменитости, едно истинско модно вдъхновение. Какво в стила ѝ я превръща в истинска модна икона?

Тя определено знае как да съчетава дрехите, обувките и аксесоарите си. Независимо дали е на червения килим, или се разхожда в парка.

След като наскоро стана ясно, че предстои заснемане на нов сезон на един от най-хитовите сериали “Сексът и градът”, започнахме да мечтаем за новите тоалети, в които ще видим модната икона Кари Брадшоу на екрана.

1. Роклите

Сара Джесика Паркър обича да подчертава женствеността си чрез дрехите. Ето защо ефирните рокли са неизменна част от гардероба ѝ. Често я виждаме в рокли с разнобразни кройки и цветни десени, както на червения килим, така и в ежедневието.

2. Обувките – най-добрите приятели на жената

Звездата от “Сексът и градът” определено е фен на високите обувки. Актрисата е висока само 1,60 и определно може да си позволи висок ток. Този тип обувки, освен че издължават фигурата, придават изключителна елегантност.

3. Шапките

Сара Джесика Паркър е голям почитател на шапката като моден аксесоар. На червения килим сме я виждали с доста смели и дори ексцентрични модели.

4. Дънките

Дънките са любима дреха на актрисата. Те са нещо изключително практично, което може да послужи както в ежедневието, така и за по-специални случаи. По отношение на конкретни модели, с които най-често ще видим екранната Кари Брадшоу – тя е почитателка на “слим” дънки, както и на “бойфренд” такива.

5. Смело съчетаване на цветовете

Сара Джесика Паркър не се притеснява да се облича цветно. В облеклата ѝ виждаме смело съчетаване на различни цветове по един много стилен и изискан начин.

Източник: moviesplus

Остави коментар