Слънчев бряг е в топ 5 по рейтинг за почивка с деца

0
Слънчев бряг е в топ 5 по рейтинг за почивка с деца

Слънчев бряг е в топ 5 по рейтинг за почивка с деца

Макар и да сме свикнали да слушаме спорове относно силната музика до зори, родния Слънчев бряг е класиран на 5-то място в топ 10 от най-достъпните европейски курорти за семейни почивки. Класацията е изготвена от сайта TravelSupermarket, който проучва и сравнява цените на туристическия пазар, пише „Монитор“.

Победител в класацията е Испания – тя държи не само челното първо място, но и още четири от местата за най-евтина ваканция в Европа. В листата присъстват и Гърция, Мароко и Турция.

Родният курорт Слънчев бряг е известен с щурите купони и безбройните барове и дискотеки, но също така има и красиви плажове, които предлагат различни по вид водни спортове. На разположение на туристите са игрище за пейнтбол, писта за картинг, аквапарк и други. Заради всички тези допълнителни характеристики и ниските цени, спрямо останалите курорти, Слънчев бряг заема 5-то място в класацията.

Слънчев бряг е в топ 5 по рейтинг за почивка с деца

Според TravelSupermarket, 7-дневна пакетна ваканция в хотел с четири звезди, на 250 метра от плажа, се предлага на цени от 250 до 380 евро на човек, в зависимост от мястото на излитане от Обединеното Кралство.

Проучване показва, че в последно време пакетните почивки набират все по-голяма популярност. Само във Великобритания тази година планиращите подобен тип ваканция са с 14% повече, а офертите са с цели 36% по-евтини спрямо лято 2018-та година.

Остави коментар