6 февруари 2023

Ще има ли втори сезон на Netflix сериала “Sex Education”?

Ще има ли втори сезон на Netflix сериала "Sex Education"?

Ще има ли втори сезон на Netflix сериала "Sex Education"?

Sex Education е един от новите сериали на Netflix, който се появи в платформата преди около месец.

Джилиан Андерсън играе самотна майка, която сама отглежда сина си. По професия е секс терапевт и обича да говори за секс. Тя харесва еднократния секс и не обича да повтаря забавленията си с един и същ мъж. Нейният син Отис е тийнейджър и е напълно запознат със заниманията на майка си. В същото време той е от притеснителните и непопулярни момчета в гимназията. Въпреки всички неща, които знае за секса покрай неговата майка, той се страхува от интимно опознаване.

След като няколко човека от гимназията разбират с какво се занимава майка му, го подтикват да дава секс съвети на своите съученици. Той няма никакъв опит в секса, дори го е страх да мастурбира, но пък за годините съвместен живот със своята майка е доста добре запознат с нещата за секса. Толкова запознат, че може да помогне почти на всеки тийн от гимназията да разреши проблемите, които има в секса и във връзката с половинката.

Според информация от Netflix сериала ще има втори сезон, тъй като интереса към първия е бил огромен. В първите няколко седмици от пускането на Sex education – 40 милиона домакинства са го гледали. По тяхна информация вторият сезон отново ще е с 8 епизода. Очаква се снимките да започнат през пролетта.


Вижте още:
Ще има ли нов сезон на „Приятели“?
Последен сезон на „Теория за Големия взрив“.
Бионсе ще озвучава Нала в новия „Цар Лъв“


 

Остави коментар