Ще има ли втори сезон на Netflix сериала “Sex Education”?

0
Ще има ли втори сезон на Netflix сериала "Sex Education"?

Ще има ли втори сезон на Netflix сериала "Sex Education"?

Sex Education е един от новите сериали на Netflix, който се появи в платформата преди около месец.

Джилиан Андерсън играе самотна майка, която сама отглежда сина си. По професия е секс терапевт и обича да говори за секс. Тя харесва еднократния секс и не обича да повтаря забавленията си с един и същ мъж. Нейният син Отис е тийнейджър и е напълно запознат със заниманията на майка си. В същото време той е от притеснителните и непопулярни момчета в гимназията. Въпреки всички неща, които знае за секса покрай неговата майка, той се страхува от интимно опознаване.

След като няколко човека от гимназията разбират с какво се занимава майка му, го подтикват да дава секс съвети на своите съученици. Той няма никакъв опит в секса, дори го е страх да мастурбира, но пък за годините съвместен живот със своята майка е доста добре запознат с нещата за секса. Толкова запознат, че може да помогне почти на всеки тийн от гимназията да разреши проблемите, които има в секса и във връзката с половинката.

Според информация от Netflix сериала ще има втори сезон, тъй като интереса към първия е бил огромен. В първите няколко седмици от пускането на Sex education – 40 милиона домакинства са го гледали. По тяхна информация вторият сезон отново ще е с 8 епизода. Очаква се снимките да започнат през пролетта.


Вижте още:
Ще има ли нов сезон на „Приятели“?
Последен сезон на „Теория за Големия взрив“.
Бионсе ще озвучава Нала в новия „Цар Лъв“


 

Остави коментар