Селена Гомес и житейското ѝ пътешествие в първият ѝ испански албум

0
Селена Гомес

След като получи огромно признание за завръщането си към латино музиката, Селена Гомес представи първия си испаноезичен албум – REVELACIÓN (EP). Той излиза у нас от Анимато Мюзик/Universal Music Group.

Певицата определя новия си проект като отражение на житейското ѝ пътешествие.

И споделя своята история и връзката ѝ с латино наследството.

“Този албум е любов към всички мои латино фенове. Без значение дали говорите испански език или не, надявам се, че ще успеете да усетите моята емоция и страст. За мен този албум е отражение на красотата на латино музиката.”

споделя Селена Гомес.

Въпреки че пандемията от Covid-19 налага албумът да бъде записан изцяло дистанционно. Изпълнителката е твърдо решена да работи с артисти от латино общността, на които винаги се е възхищавала. Тя въвлича в творческия процес мултиплатинената латино звезда и носител на ГРАМИ – Tainy [Bad Bunny, J Balvin] и NEON16 като музикални продуценти на REVELACIÓN (EP).

Първият испаноезичен албум на Гомес е мини колекция от 7 песни. Тя включва колаборации с номинирания за латино ГРАМИ ърбън феномен Rauw Alejandro. Както и мултиплатинения артист Myke Towers и високопризнатия в световен мащаб музикален продуцент и DJ – DJ Snake.

По-рано тази година Селена представи първия си испаноезичен сингъл от десетилетие насам – “De Una Vez”

Видеото към който се нареди под #1 в YouTube в световен мащаб.

След “De Una Vez” излезе и регетон парчето “Baila Conmigo” с участието на латино звездата Rauw Alejandro. Видеото пресъздава “усещането, което носи изолацията, в която сме и как музиката наистина ни свързва без значение къде по света се намираме.” Продуцирана от Tainy, Albert Hype, Jota Rosa и NEON16, песента комбинира енергичен регетон и китарни линии с приповдигащ хук и съблазнителен текст.

Бразилският филмов режисьор Fernando Nogari е създател на видеото към песента. Заснета между Лос Анджелис, Маями и рибно селище в Бразилия, визуализацията обединява смели движения и спиращи дъха пейзажи.

Източник: life.dir

Остави коментар