“Сексът и градът” отново на екран?

0

Снимка: IMDb

Дългогодишният слух за продължение на хитовия сериал “Сексът и градът” вече е официално потвърден. Нови епизоди ще има, като те ще са обединени под заглавието “And Just Like That…”.

От оригиналния актьорски състав на “Сексът и градът” на малкия екран ще се завърнат Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Трите актриси са и продуценти на сериала заедно с Майкъл Патрик Кинг.

В епизодите няма да видим само една от основните героини – Саманта Джоунс (Ким Катрал), стана ясно от изявлението на стрийминг услугата HBO Max, където ще се появи And Just Like That.

Сериалът отново ще проследят любовния живот и приятелството на вече 50-годишните Кари Брадшоу, Шарлот Йорк и Миранда Хоубс. Сериите ще са 10 от по половин час всяка, а действието ще се развива на фона на Ню Йорк през пролетта.

Паркър, Никсън и Дейвис споделиха кратък тийзър в Instagram. Видеото показва познатия ни трафик в Ню Йорк и лаптопа на Кари Брадшоу, чийто екран изписва “И просто така… Историята продължава”, прочетено от Сара Джесика Паркър.

“Израснах с тези герои, нямам търпение да видя как продължава историята им в тази нова част, написана с честност, острота и хумор в любимия им град”, споделя продуцентът от HBO Max – Сара Обри.

От официалните изявления обаче не става ясно какво ще се случи с четвъртия емблематичен персонаж на сериала – Саманта Джоунс, след като 64-годишната Ким Катрал отказа да я играе отново.

За продължение на сериала се заговори още преди години, но Катрал даде ясно да се разбере, че повече няма да е част от “Сексът и градът”, като многократно намекна, че причината е Сара Джесика Паркър.

“Сексът и градът” се превърна в запазена марка на HBO, които продуцираха още два филма за четирите приятелки, пуснати през 2008 и 2010 г.


Снимка: IMDb

Остави коментар