Сексапилният учител, който подлуди Instagram

0
Сексапилният учител, който подлуди Instagram

Със сигурност външният вид на човек може да промени изцяло кариерата му. До този извод стига и Пиетро Босели, преподавател по математика на студентите в University College London. Той решава да приключи с кариерата си като преподавател, тъй като забелязва как неговите студенти основно гледат и се възхищават на тялото му и не се опитват да запомнят нищо от самите лекции.

https://www.instagram.com/p/Buc_IrtHMSG/

Младият преподавател споделя в интервю за италианското списание Grazia, че външният му вид е бил и причина за това колегите му да не го приемат на сериозно като преподавател. Затова Пиетро е взел решението да се откаже от преподаването и да се отдаде изцяло на кариерата си на модел.

https://www.instagram.com/p/BuFLhEhnqqp/

Пиетро Босели е роден в град Бреша, Италия. Още едва на 6 години, той започва да се занимава с мода, като участва в кампанията на Armani Junior. По-късно се записва, учи и се дипломира в специалността „Инженерна механика“ в университета, в който след това става и преподавател.

През 2014 година негова студентка, очевидно захласната по преподавателя си, тайно публикува негова снимка във Facebook. Публикацията веднага получава стотици харесвания и споделяния и достига дори до агенцията за модели Model 1, с която по-късно сексапилния младеж подписва договор.

В момента италианецът участва в кампании на Armani, Moschino, Abercrombie & Fitch. Моделът може да се похвали с над 2 милиона и половина последователи в Instagram.

Остави коментар