Samsung ще връща парите на потребителите за Galaxy Fold

0

Както вече разбрахме новият модел на Samsung – Galaxy Fold се оказа не толкова успешен, колкото се очакваше. Появиха се редица дефекти на сгъваемият смартфон и се чупеше твърде лесно. В края на миналия месец от компанията обявиха, че изтеглят модела от пазара за неопределен срок от време.

Очакванията бяха до средата на следващия месец, всички които са закупили телефона на предварителна поръчка да го получат, но сега не е ясно дали изобщо тази година ще бъде пуснат отново на пазара.

Ако до края на месец май не започнат отново продажбите на устройството, то на всички потребители, които са го закупили предварително ще им бъдат върнати парите от поръчката. Какво обаче ще се случи с хората, които си купиха апарата и той се счупи след два-три дни?

https://twitter.com/stevekovach/status/1118571414934753280

Ако все пак някой желае да запази своята поръчка, то ще е необходимо да изпратят изрично имейл, че не се отказват и ще изчакат своята поръчка колкото е необходимо, без да се знае точна дата за това.

Съдейки по изказването на компанията, считаме че и те самите не са сигурни за бъдещето на толкова чакания и рекламиран модел на Samsung Galaxy.

Остави коментар