Ризите, които трябва да са в твоя гардероб – Жената

0

Класическа бяла риза и любимата на всички – дънковата! Кои са ризите, които са винаги на мода? Кои са моделите, които всяка жена трябва да има в гардероба си?

Бяла риза

Бялата риза е може би най-универсалната дреха в гардероба. Можете да я носите с чифт дънки или пола от деним за небрежно-елегантна визия. Съчетайте я с пола-молив и строг панталон за официален повод. Хубавото на бялата риза е, че не е “капризна” откъм аксесоари. Отиват ѝ както класическите сребърни и златни бижута, така и по-еклектичните и бохо модели. А през лятото бялата риза е ваш верен приятел в хладните вечери и успешно заменя връхната дреха.

Карирана риза

Карираната риза събира в себе си удобството и авантюризма. Тя може да е цветна или в неутрални цветове. Съчетава се най-добре с чифт дънки и е идеална за свободното време. Карираната риза е сред моделите, които всяка жена трябва да има.

Дънкова риза

Ах, този деним! Класика в ежедневната мода. Едва ли има човек, който да няма поне една дреха от дънков плат. Затова и ризата от деним попада в нашата класация. Тя може да се носи с чифт дънки, дори да не е от същия плат. Комбинира се добре със спортно-елегантни рокли и е идеалната връхна дреха за топлите дни.

Източник (снимки): krasota.rozali

Риза без ръкави

Макар да е декември, няма как с носталгия да не погледнем назад, към дългите летни дни. Затова и не можем да пропуснем ризата без ръкави. Тези модели най-често са от полупрозрачни материи и са със свободна кройка. Идеални са за най-горещите летни дни. Единственият им недостатък е, че трябва да имате добре оформени ръце, за да ги носите.

Рокля риза

Последна, но не по-важност, е роклята риза. Тя най-често прилича просто на много дълъг модел риза. Комбинира се добре с колан на кръста. В зависимост от силуета можете да я носите с по-елегантни или по-спортни обувки. Роклята риза е удобна, елегантна и винаги на мода, затова всяка жена трябва да има поне една в гардероба си.

Остави коментар