Rita Ora пуска заснетото в България видео

0
Rita Ora

Британската хит изпълнителка от албански произход Rita Ora пуска видеото, което засне в България, този петък. В началото на декември тя посети страната ни. От изтекла информация стана ясно, че една от локациите за снимките ѝ е бил паметникът на Бузлуджа.

Това се потвърждава и в един от тийзърите, в който виждаме най-големия идеологически монумент на комунистическия режим в България обвит в мъгла и снежна премяна, а Rita облечена в черни дрехи. 

https://www.instagram.com/p/CLFKnkmnfhM/

Проектът носи заглавието “Bang Bang” и е съвместно с руския DJ Imanbek. Негов хит прозвуча в родния ефир с ремиксът му към  Roses от Saint Jhn. Този ремикс стана хит №1 на 2020-та година. 

Проектът на Rita Ora е част от EP “Bang” и мини филм.  В него участие ще вземат имена като David Guetta, Imanbek, Gunna и Khea. Всичко това очакваме да се появи в ефира, както и в платформите за видео и аудио споделяне този петък, 12 февруари.

В Instagram профила на Rita Ora има още два видео тийзъра, на които се вижда тематичните за България панелени блокове. Те вероятно ще са към видеото, в което участва и David Guetta тъй като името му присъства в края на клипа.

https://www.instagram.com/p/CLClHr8H7ke/

Източник: thevoice

Остави коментар