Риана е обвинена в подкуп

0
Риана

Риана не е от звездите, които си мълчат. При първа възможност казва директно какво мисли, а колкото по-креативно, толкова по добре.

Скоро певицата показа своята позиция в Twitter и по отношение на протестите на земеделци в Индия срещу реформите на Нарендра Моди.

32-годишната поп звезда и посланик на Барбадос зададе един въпрос към #FarmersProtest в Twitter – “Защо не говорим за това?!”, и веднага се надигна бурно вълнение в социалната мрежа.

Риана има над 100,9 милиона последователи в платформата и със сигурност успява да предизвика дебати по темата. Мненията относно публикацията и са както положителни, така и негативни.

В момента обвиняват звездата, че е взела подкуп от 2.5 милиона долара от PR компанията Skyrocket, за да подкрепи на протестиращите.

Според анонимен източник на The Print вече тече разследване на индийските власти и сред останалите заподозрени в започването на тази “глобална кампания”. В нея се включват Риана, канадската организация Poetic Justice Foundation и канадският парламентарист Джагмит Сингх.

Вероятно тепърва ще се говори за Риана. От около два месеца десетки хиляди фермери са блокирали пътищата към Ню Делхи. Полицията буквално прекъсва достъпа към интеренет, вдига барикади и опъва бодлива тел, за да спре достъпа на недоволните до столицата. Така поне описва обстановката в Индия Reuters преди дни.

Източник: lifestyle

Остави коментар