Рапърите от БНР с благотворителен концерт в помощ на Сиси и семейството ѝ в Перник

0

Рапърите от БНР с благотворителен концерт в помощ на Сиси и семейството ѝ в Перник

Момчетата от рап групата БНР ще изнесат благотворителен концерт в помощ на Сиси и нейното семейство. Всички приходи от продадените билети ще бъдат дарени. Една от най-успешните български рап групи в последните няколко години – Бандата на Ръба (БНР) продължава своята кампания с благотворителни концерти в помощ на различни каузи.

Тази събота те ще изнесат благотворителен концерт в Перник в подкрепа на Сиси и нейното семейство. Мястото на събитието е Бар „Епицентър“ в гр. Перник. Сиси е малкото дете с голямото сърце. Всеки ден след училище, тя рисува картини, които след това продава в центъра на Перник, за да помогне на своя баща, който е диагностициран с коварната болест на Ходжкин, или иначе казано – рак на гърлото.

„Нейната история трогна много хора. Трогна и нас като изпълнители, защото това момиче, макар и много малко, е взело нещата в собствените си ръце и е решило да помогне на баща си. Сега сме наред и ние като изпълнители също да помогнем. Затова заповядайте на благотворителния концерт, който ще изнесем на 19 януари, събота, в Бар „Епицентър“ в гр. Перник“, казаха от Бандата на Ръба.

Рапърите от БНР вече няколко пъти участват в благотворителни каузи. Поставили са си за цел всеки месец да изнасят благотворителен концерт, с който да помогнат на колкото се може повече хора. Надяват се около тях да се включат още повече музиканти и артисти, за да може заедно да помогнат на още повече хора, които имат нужда.

Събраната сума от входа на събитието ще бъде дарена на семейството. Заповядайте, за да помогнем! Ако не можете да присъствате, а искате да помогнете на Сиси и нейното семейство, можете да направите дарение по следната сметка:

IBAN BG19BPBI79294052268501 Ивайло Стефанов Мутафов


Вижте още:
Бионсе и Джей Зи събраха над 7 милиарда долара за благотворителност
Датската принцеса Мери направи дарение от 50 хиляди долара


 

Остави коментар