Работа мечта – плаща се, за да спите

0
Работа мечта

Американски проект, посветен на здравословния сън, предложи на всички желаещи работа „мечта“.

Докато спите, ще можете да печелите хиляди долари, според условията на инициативата. Спите и получавате заплащане – съгласете се, това е мечтана работа!

Само за 5 дни участниците в експеримента ще могат да спечелят 2000 долара, ако преминат състезателната селекция на Sleep Standards.

Изследванията на качеството на съня показват, че до голяма степен то се определя от външни фактори. Те могат да бъдат: нивото на светлина, шум, удобно легло и т.н.

Уебсайтът продава различни аксесоари за сън и матраци, а също така публикува информационни материали по тази тема.

Хората от Sleep Standards са решили да проведат проучване, за да установят как различните външни условия влияят върху качеството на съня. За този проект сайтът набира доброволци, които са готови да прекарат пет нощи на различни места, включително в петзвезден хотел.

Всички разходи се поемат от организаторите, а участниците в експеримента ще получат и по 2000 долара. Сайтът приема заявления до 30 март.

За да се класират за мечтана работа и да спечелят прилична заплата за пет дни, кандидатите ще трябва да запишат 60-секундно видео.

В него разказват защо са нетърпеливи да участват в експеримента.

Въз основа на резултатите от експеримента всеки от участниците ще трябва да напише подробен доклад за това как е спал при определени условия. Както и да оцени качеството на съня си по скала от 1 до 10.

Източник: technews

Остави коментар