Промяната на Александра Петканова от раждането до сега

0
Промяната на Александра Петканова от раждането до сега

Снимка: Instagram

В края на месец Януари в семейство Петканови се появи нов член – малкият Габриел. Още преди бебето да стане на един месец, гордата млада майна ни разказа историята на своята бременност. От видеото, което тя добави в YouTube, разбрахме много любопитни неща за това как двамата са взели решението да станат родители.

Сега, почти два месеца след като роди, Алекс реши да ни сподели и промяната, която е настъпила с тялото ѝ след раждането. Тя сподели колаж от две снимки в социалната мрежа Instagram, на която показва как е изглеждала в 9 месец от бременността и как изглежда сега, един месец след раждането.

Трябва да признаем обаче, че наистина изглежда много добре. Самата тя с чувство за хумор написа, че за два месеца е успяла да си оправи леглото.

 

Преди няколко седмици Алекс отново ни показа своето чувство за хумор. Тогава тя сподели своя снимка по бельо. Като коментар под публикацията написа, че благодарение на кърменето гърдите ѝ в момента изглеждат невероятно, макар и сега да има най-малка нужда от това.

Остави коментар