“Приятели” специалният еднократен епизод

0

Вече от ужасно много време се говори за специалния еднократен епизод на Приятели, който трябваше да видим още преди около половин година. Заради пандемията обаче снимките пропаднаха. Говореше се, че през август най-после ще се състоят, но в крайна сметка и тези планове не се осъществиха.

Почитателите на този сериал вече губим надежда, че скоро ще видим с какво искат да ни изненадат продуцентите на един от най-успешните сериали за всички времена, така и самите актьори.

От профила на Матю Пери в Twitter обаче става ясно, че има нов план за действие. От написаното разбираме, че снимките на специалния епизод са насрочени за началото на месец март 2021 г. Според Пери това ще означава, че годината (поне за него) ще бъде натоварена, но пък той така обича. Надяваме, че наистина този срок ще бъде спазен и в средата на 2021 г. ще видим въпросната продукция.

В Actors on Actors – шоуто на Variety, специални гости бяха Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. Двете казаха, че нямат търпение да заснемат специалната продукция, което не ни изненадва. Лиса Кудроу казва, че все пак знае някакви подробности, но не може да ги разкрие. А Дженифър Анистън твърди, че това, което знае, е че специалната продукция няма да се води по сценарий.

Остави коментар