Приянка Чопра и Ник Джонас

0

Индийската актриса разказва за връзката си с музиканта Ник Джонас.

Двамата всъщност започват да си пишат онлайн, но по-късно се запознават на парти след връчването на наградите Оскар през 2017 г.

“Изненада ме дързостта му. Хвана ме за ръката, завъртя ме. Чудих се какво се случва. Изглеждаше уверен, смел, дори твърде самоуверен”, разказва тя пред People.

Но именно увереността и дръзкото поведение се оказало най-привлекателното за Приянка. “Той ме плени, свалките ни продължиха кратко”, спомня си тя.

Актрисата признава, че е човек, който обича да има контрол над нещата, но единствено на Ник позволява той да я води, защото се чувства защитена и спокойна.

“Допълваме се взаимно, помагаме си. Водим истински разговори, това е най-секси нещото в една връзка – да си говориш с някого и да ти е приятно. Това не е никак досадно, понякога си говорим с часове без после да помни какво точно сме обсъждали”, разказва Приянка.

Приянка Чопра сподели, че това двамата съпрузи да си имат дете, е сред бъдещите им планове, макар че в момента актрисата иска да остане фокусирана върху кариерата си.

“В момента съм ангажирана с други мои “бебета” – книгата ми, филмите, телевизионното ми предаване. Отне ми 10 г. тежък труд в САЩ, за да съм това, което съм. Наслаждавам се на работата, която върша. Мисля, че това е приоритетът в живота ми сега.”

Остави коментар