Принц Хари и Меган пред Опра Уинфри: Част от интервюто

0
Принц Хари и Меган

Снимка: БТА

Британският принц Хари призна, че отделянето от британското кралско семейство е било много трудно за него и съпругата му Меган. Но най-големият му страх е бил, че историята ще се повтори, съобщиха Асошиейтед прес и АФП.

В интервю пред Опра Уинфри Хари си спомня и за покойната си майка принцеса Даяна. Която трябвало да продължи сама след развода си с принц Чарлз.

В клип от специалното интервю, което ще се излъчи по тв CNN на 7 март. И ден по-късно във Великобритания, принц Хари споделя.

“Чувствам се облекчен и щастлив, че разговаряме тук и моята съпруга е до мен, защото не мога да си представя как се e чувствала тя, преживявайки този процес сама преди години, защото за нас двамата той е изключително труден, но ние поне сме заедно.”

казва Хари

В клипа, докато Хари говори, се вижда снимка на принцеса Даяна, която държи малкия принц.

https://www.instagram.com/p/CL2yPCzpTux/

Семейството живее в Монтесито, Калифорния, където са съседи на популярната водеща.

Меган, която неотдавна обяви, че е бременна с второто им дете, е облечена в стил ампир. Хари носи сив костюм и бяла риза, без вратовръзка.

Краткият промоционален клип бе един от двата, излъчени в неделя в предаването “60 минути” на CNN.

Въпросите на Уинфри са основно в другия клип заедно с нейния коментар “Казвате някои доста шокиращи неща”. В клиповете няма включени изказвания на Меган.

Хари и Меган се оттеглиха от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство през март 2020 г.

https://www.instagram.com/p/CLUh6-gp_qh/

Те обясниха решението си с намесата в личния живот и расистко отношение на британски медии към херцогинята.

От Бъкингамския дворец вече обявиха, че съпрузите няма да се върнат към ангажиментите си и Хари трябва да върне почетните си военни звания, след като се е състояла договорената преди година дискусия между херцозите на Съсекс и кралското семейство.

Решението бележи официално окончателното им отделяне от кралското семейство. Те потвърждават, че “няма да се върнат към ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство”.

Източник: life

Остави коментар