Познай финала на Game of Thrones и спечели екскурзия до Хърватия

0
Отгатни финала на Game of Thrones и спечели екскурзия до Хърватия

Отгатни финала на Game of Thrones и спечели екскурзия до Хърватия

Преди две седмици по HBO стартира последният осми сезон на Game of Thrones и вече навсякъде всеки говори само и единствено за това. Неизбежни са и темите за финала на сезона и като цяло на сериала.

Луксозна туристическа компания Unforgettable Croatia реши да се включи в една от многото дискусии. Те отправиха интересно предложение към феновете на сериала. От компанията подаряват екскурзия до Хърватия, с включени седем нощувки е 5-звезден хотел, като заедно с това печелившите ще могат да посетят някои от местата, на които са заснемани сцени от сериала.

Условието на играта е, че трябва правилно да предположим какъв ще бъде финала на последния епизод на сериала. Всеки, който поне веднъж е гледал сериала би се досетил, че това е една много трудна задача, предвид колко бързо се сменят направленията.

В Хърватия са заснети едни от най-известните сцени в Игра на Тронове. Това е и една от причините за разрастването на туризма в страната от 2011-та година насам.

Нощувките, които подаряват са за октомври месец, като наградата е за двама. Пътуването включва разходка с моторна лодка до островите Хвар и Вис, където може да се научат интересни факти около заснемането на някои от сцените на сериала. Международните полети и разходи от личен характер не са включени към наградата.

За да участваме в играта на Unforgettable Croatia е необходимо да влезнем в техния сайт – https://unforgettablecroatia.com/game-of-thrones-competition и да попълним формата. Срокът за участие е до 05.05.2018г.

Остави коментар