Отваря се с глас, а е само хладилник

0

Нова линия хладилници LG InstaView Door-in-Door за 2021 година идват с интересно нововъведение.

Вратите на тези нови хладилници ще могат да се отворят с гласова команда, което би било от полза при някои сценарии на използване. Например, гласовото управление е удобно, ако ръцете ви са мръсни или заети с храна, която трябва да поставите в хладилника. Освен това иновацията на LG се вписва в тенденциите, възникнали по време на пандемията – в частност, да не докосваме нищо около нас.

LG InstaView модел 2021 идва с по-голям прозорец и гласово управление. Новите модели LG InstaView включват и UV-дезинфекция за диспенсърите
(снимка: LG Electronics)

Гласовото управление в хладилниците на LG не се ограничава само до функцията за отваряне на вратата.

  • Новите модели позволяват също на потребителя да провери дали има готов лед в камерата.
  • Важна характеристика на LG InstaView 2021 е, че хладилниците от тази гама са оборудвани с ултравиолетови (UV) дезинфектанти за диспенсърите – отново в крак с мерките срещу Covod-19.
  • Прозорецът в новите InstaView хладилници вече е с 23% по-голям, в сравнение с предишните модели. Тоест, сега за потребителите ще бъде по-удобно да видят какво има вътре в хладилника.

LG ще представи иновативните си хладилници виртуално, на предстоящото изложение CES 2021 в началото на януари. Цените на моделите за 2021 година все още не са обявени.


Източник: technews

Остави коментар