Онлайн платформа за йога и медитация

0

Онлайн платформата за йога и медитация Йогатайм е може би най-достъпният вариант за удобно и комфортно практикуване от дома или офиса.

Онлайн платформа за йога и медитация

Онлайн платформа за йога и медитация

Онлайн платформата за йога и медитация Йогатайм е може би най-достъпният вариант за удобно и комфортно практикуване от дома или офиса. Потребителите може да тренират колкото и когато пожелаят. Тя предоставя не просто богато съдържание от различни по времетраене йога практики и медитации за цялото семейство, а може да помогне и на всички служители в една компания да станат по-креативни и спокойни. От своя страна това би повишило и тяхната ефективност в работата.

Онлайн платформата за йога и медитация Йогатайм е създадена от Светла Иванова. Тя е не само певица и писател, а и йога учител с над 30 годишен опит. Йогатайм обхваща разлини категории, в които посетителите ще открият разнообразие от практики и решение за своите проблеми.

„Грижата за себе си не е егоизъм, защото, когато вие се чувствате добре, всички около вас ще го усещат. Практикуването на йога и медитация може да помогне много на всички нас да сме в мир със себе си, а от там – и с околните, да изчистим ума си, да бъдем по-спокойни и по-ефективни в ежедневните си дейности. Създадох Йогатайм именно за да дам възможност на всеки да се възползва от предимствата на тези хилядолетни практики, независимо дали може да си позволи да отиде физически до йога студио, или няма време за това“.

споделя основателката Светла Иванова.
Онлайн платформата за йога и медитация Йогатайм е създадена от Светла Иванова.

Какво включва?

Абонаментът за платформата дава достъп до над 200 видеоклипа с йога практики и медитации в различни категории. Над 60 епизода с 15 минути йога за всеки ден, 14 професионално заснети видеа с 20- и 25-минутни програми за всички дни от седмицата. Има йога практики за специфични проблеми като болки в кръста, гърба и врата, намаляване на целулита, справяне със ставни проблеми и др.

Обърнато е внимание също на йогата за лице и масажи, практиките за бременни във всеки триместър, както и приказна йога и релаксации за родители и деца. Абонаментът включва също релаксации и медитации за „лесно заспиване“, „по време на работа“, за личностно развитие на 18-те ни най-важни качества, за изобилие, мотивация и просперитет, за засилване на енергията, както и най-новата медитация за красота на Светла Иванова.

Освен това, към годишният абонамент посетителите ще открият и пълния курс „Въведение в медитацията“. В него са включени 21 видеа с отговори на всички важни въпроси и практически съвети относно медитацията. Те ще помогнат на практикуващите да се научат да медитират по лесен и разбираем начин, стъпка по стъпка.

Онлайн платформата може да се използва гъвкаво. Всеки, който желае да се убеди в полезността ѝ, може да опита с месечен абонамент. Цената е само 7.50лв за първият месец, използвайки промокод: promo50. Този код е еднократен и важи само за един абонамент. За собственици на фирми с над 10 служителя има специални условия.

Остави коментар