“Ограниченията и рамките са за други брандове”

0

Смартфоните започват да се превръщат в продължение на нас самите, заяви президентът на Samsung Ти Ем Рох при представяне на визията и плановете на компанията за следващата година.

„Много хора започнаха да работят дистанционно и да прекарват повече време в забавление вкъщи. От дистанционната работа и виртуалните тържества до игрите и онлайн предизвикателствата, светът създава и споделя повече видеоклипове от всякога”, казва Рох.

Отчитайки тази тенденция, Samsung ще разшири възможностите за изкуствен интелект на устройствата от линията Galaxy, така че да се учат непрекъснато от ежедневните дейности и навици и да правят по-добри снимки и видеоклипове, да увеличат живота на батерията и да оптимизират характеристиките на дисплеите.

„Никога не сме вярвали в т.нар. универсално мобилно изживяване – една и съща технология, която пасва на всеки, и никога няма да повярваме в това”, коментира още Ти Ем Рох, който оглавява и мобилното подразделение на Samsung.

Ето защо компанията работи върху иновации в сферата на 5G, изкуствения интелект (AI) и интернет на нещата (IoT), които ще предефинират параметрите на това, което мобилният телефон може да прави. Целта е потребителите да могат да избират технологиите и мобилните преживявания, които пасват на техния начин живот – не обратното.

Скоро устройствата на Samsung ще придобият възможности за свързване, които ще трансформират начина, по който например отваряме врати, и ще позволят безпроблемно интегриране на потребителското мобилно изживяване в автомобила, загатва Ти Ем Рох. Технологиите ще ни улеснят бързо да намираме нещата, които са важни за нас – от ключовете до портфейла, или дори семейния домашен любимец.

„През 2021 Samsung ще разширява портфолиото си от сгъваеми продукти, така че тази новаторска категория да бъде по-достъпна за всички”, казва мениджърът.  Потребителите могат да очакват „супер-интелигентни камери с невероятни професионални и видео възможности”.

Samsung ще обърне внимание и на любимите на потребителите характеристики, специфични за Galaxy Note. Ето защо компанията ще добави някои от най-обичаните функции на модела към други мобилни устройства.

„Ограниченията и рамките са за други брандове. В Samsung работим извън представите за възможното”, завършва изявлението си президентът на корейската компания.

Остави коментар