Обувки Nike green ‘Grinch’, продавани за хиляди онлайн

0

Редките зелени маратонки Nike Kobe 6 Protro „Grinch“ се продават за хиляди онлайн, тъй като знаменитостите ги получават за Коледа.

Играчът на Los Angeles Lakers и на НБА, Кобе Брайънт излезе на игрището с чифт от тези зелени маратонки в деня, в който бяха пуснати на пазара, за всички.

Вдовицата на Брайънт Ванеса подари на Ким Кардашиян Уест и Крис Дженър по един чифт отличителни ритници за Коледа тази година, като и двамата споделиха кадри, на които получават подаръците си в Instagram. Кардашиян Уест показа, че разопакова подаръка в Instagram Story, с няколко емотикони с огън.

© Provided by The Independent
Kobe Bryant during the NBA game on 25 December, 2010
Getty Images

Маратонките Nike Kobe 6 Protro “Grinch” ще бъдат пуснати отново за публиката в навечерието на Коледа, в знак на почит към Брайънт, със същия ярко зелен вид – но с незначителни промени в дизайна, ново Air Zoom позициониране на единица и допълнителни модели на подметката.

Преиздадените маратонки ще бъдат пуснати в продажба за около 155 паунда, но в сайтовете за препродажба и колекционерство класическите обувки в момента получават над 1500 лири онлайн.

Кобе Брайънт за първи път носи обувките през 2010 г. по време на игра с Маями Хийт, с участието на Леброн Джеймс.

Покойната баскетболна икона трагично загина през януари 2020 г., по време на катастрофа с хеликоптер, докато пътуваше от окръг Ориндж до северната част на Лос Анджелис. По-късно Nike разпродаде всичките си стоки на Kobe Bryant онлайн след новините.

Членовете на семейството на Брайънт са носили обувки Nike Kobe 6 Protro „Grinch“ по време на празничния сезон, в памет на звездата.

Прочетете още
Имението на Коби Брайънт е спечелило 20 милиона долара след смъртта му

Остави коментар