Образователната платформа Уча.се става безплатна до 29 март

Образователната платформа Уча.се става безплатна до 29 март

Образователната платформа Уча.се става безплатна до 29 март

Образователният сайт Уча.се, който представя уроците от българската учебна програма чрез разбираеми и интересни видео уроци и тестове, ще бъде достъпен безплатно за всички българи до 29 март 2020 година. Целта на мярката е да може учебният процес в България да продължи по максимално ефективен начин, въпреки извънредната ситуация. Уча.се се използва от огромен брой ученици у нас като допълнение към класните дейности и хиляди деца споделят, че платформата им помага да научават по-лесно учебните материали.

Сега всеки ученик или друг желаещ вече разполага безплатно с достъп до всичките над 16 000 видео урока и теста по всички предмети от първи до дванадесети клас, както и тези за четвърта група за децата в предучилищна възраст. Всички видео уроци и тестове са изцяло съобразени с учебната програма и дори с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават.

В това предизвикателно време съм изключително горд българин, защото виждам как се обединяваме, за да се справим. Както сме го правили винаги в историята ни. А ако някой се е съмнявал, че да учиш онлайн е нещо екзотично, сега ще се доубеди в полезността му. Учениците учат много ефективно по с видео уроци и тестове онлайн. Учителите споделят, че така уроците са много по-ангажиращи. Ще се справим заедно!“ – сподели Дарин Маджаров, създател на Уча.се.


Повече за Уча.се

Уча.се е онлайн платформа с всички уроци за училище по всички предмети от 1-ви до 12-ти клас, представени като клипове на разбираем и интересен език. Със своите над 16 000 видео урока и теста, сайтът помага на всички ученици от 1-ви до 12-ти клас да повишат успеха си, да се забавляват и да имат повече свободно време. След видео уроците ученикът може да тества наученото с тестове и ако някъде отговори неточно, Уча.се автоматично предлага точния откъс от урока, за да навакса пропуска. Материалите следват напълно официалната училищна програма на Министерството на образованието и науката и са съобразени с ДОИ (държавните образователни изисквания). До момента уроците са изгледани над 55 000 000 пъти.

Остави коментар