Няколко сигурни знака, че сте готови за нова връзка след раздяла

0
Няколко сигурни знака, че сте готови за нова връзка след раздяла

Няколко сигурни знака, че сте готови за нова връзка след раздяла

Приключването на една връзка никога не е било лесна задача. Емоциите след раздяла са силни и не са обвързани с продължителността на приключилата вече връзка. Понякога може да страдате за кратка, но силна любов, повече отколкото бихте страдали за дългогодишна връзка.

Няма конкретна рецепта за „оздравяване“ след раздяла. Всеки трябва да премине през това по свой, собствен начин. А чудите ли се кога ще сте готови за следващата връзка? Това също няма точен отговор, но можем да ви дадем някои знаци, по които ще познаете, че е дошло и това време:

1. Мисълта да имате отново някого в живота си ви топли сърцето.

Много често, след като сте преминали през всички фази на раздялата, идва моментът, в който се усещате как мечтаете отново за връзка. Представяте си какво би било да имате отново някого до себе си, с когото да споделяте хубавите моменти. Това е един от сигурните знаци, че вече сте готови да продължите напред и да се впуснете в нови преживявания.

2. Пеперудите в стомаха ви се събуждат отново, когато някой прояви интерес към вас.

Ако все още не усещате пеперудите в стомаха, когато някой проявява интерес към вас, то значи все още не сте готови. Всичко, което се случва около вас ви е безразлично и най-често реакцията ви е да игнорирате тези ситуации. Идва обаче един момент, в който започвате да обръщате внимание на хората, които проявяват интерес към вас и сте склонни да им дадете шанс да ви опознаят по-добре. Дойде ли този момент, то вие сте готови да дадете шанс на нещо ново.

3. Започвате все по-често да казвате „Да“, за сметка на „Не“.

Винаги се намират приятели, които държат да ви запознават с други техни приятели. Ако в началото отказвате, то винаги идва един момент, в който започвате да се съгласявате с тях, най-малкото от любопитство какво би станало. Започнете ли да използвате все по-често „Да“, то значи е дошъл момента и сте склонни да продължите напред и да се впуснете в търсенето на новата голяма любов.

Остави коментар