Новите AirPods вече са факт!

0
Новите AirPods вече са факт!

Снимка: Apple.com

От много време се говори това какъв ще бъде следващия модел на безжичните слушалки на Apple. Е, те вече са факт.

Вчера от компанията представиха новата подобрена версия на AirPods. Моделът е по-скоро междинна версия между текущия AirPods и AirPods второ поколение, което се очаква да излезе през септември, заедно с тазгодишните модели на iPhone.

Новия модел AirPods запазват познатият ни вече дизайн, но са оборудвани с нов чип, който се използва при часовниците Apple Watch Series 4.

Новите AirPods вече са факт!
Снимка: Apple.com

Според гиганта Apple, новия чип предоставя по-бързо и гладко свързване чрез Bluetooth, което намаля и изразходването на батерията на устройството. Също така обещават, че новия модел AirPods ще предлагат до 50% повече издръжливост като време за разговори. За съжаление обаче, това не се отнася за слушането на музика.

Въпреки това, новия чип, който ще използват в новия модел слушалки ще осигури на потребителите по-добър звук. В това сме сигурни, дори и без да сме тествали слушалките лично.

Новите AirPods вече са факт!
Снимка: Apple.com

Друго важно нещо за новото поколение AirPods е интеграцията със Siri. Виртуалният асистент на компанията ще може да бъде активиран чрез изговарянето на ключови думи като „Hey, Siri”. Чрез Siri ще можем да приемаме обаждания, да сменяме песните в плейлиста, да контролираме силата на звука и др.

Новите слушалки ще бъдат с нов калъф към тях, който поддържа безжично зареждане и може да снабди слушалките с до 24 часа живот на батерията, в случай че се изчерпа.

Слушалките са пуснати на пазара на същата цена, като предходния модел – 159 щатски долара. Калъфът към тях струва 79 долара, но ако бъдат закупени в комплект, то цената им е 199 долара.

Остави коментар