New York Fashion Week и колекцията вдъхновена от Pornhub

0
New York Fashion Week и колекцията вдъхновена от Pornhub

New York Fashion Week и колекцията вдъхновена от Pornhub

Берлинският бранд Namilia стана изключително популярен с провокативните си облека, които намериха своите фенове в лицето на някои от големите звезди като Били Айлиш, Карди Би, както и на много други дами по целия свят, които нямат задръжки.

Преди няколко дни, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, модната компания представи на публиката своята нова колекция за есен/зима 2002, която е създадена в колаборация със сайта за възрастни Pornhub. Модното шоу бе излъчено на живо и в популярния сайт.

Есенно-зимната колекция носи името „Херотика“ и включва в себе си много кожа, латекс, провокативни модели на женско бельо и намеци към фетишите по азиатките.

С тази своя колекция създателите на Namilia, Нан Ли и Емили Пфол, искат да отправят послание към хората, че секс индустрията е нещо нормално и е крайно време да бъде приета като такава.

Също така, те се борят с расовите предразсъдъци на хората, като са избрали да го правят, показвайки красотата и разкрепостеността на азиатските жени.

Логото на компанията Pornhub присъства върху някои от моделите, представени на New York Fashion Week, а на подуима дефилира и една от азиатските звезди на сайта Аса Акира, пишат от Vice.

Остави коментар