7 февруари 2023

Неуместното изказване на Иванка Тръмп

Неуместното изказване на Иванка Тръмп

Неуместното изказване на Иванка Тръмп

Не за пръв път Иванка Тръмп става обект на коментари за това как животът ѝ винаги е бил лесен заради богатия си баща. До преди 2 години тя бе част от хотелиерския бизнес на своя баща Доналд Тръмп, но днес тя гради своя собствена политическа кариера.

Иванка стана съветник на своя баща президент и като такава – тя ходи по важни срещи, на които се обсъждат и решават проблеми от световен мащаб. Съмняваме се младата красавица да има необходимите знания, но пък всичко което прави, го прави с необходимата доза увереност. Все пак зад нея стои не кой да е, а Доналд Тръмп.

За Fox News Иванка коментира предложените промени в законодателството, сред които гарантираният минимален доход и държавна служба. В интервюто тя споделя, че след като е обиколила страната и наблюденията, които е натрупала през последните години, смята че американците не искат да получават нищо на готово, а напротив – искат да се трудят за своите постове и възнаграждение.

С това свое изказване тя успя да си навлече негативните коментари в социалните мрежи. Потребителите останаха изумени от нейните думи. Хората считат това за лицемерие, тъй като самата тя е получава винаги всичко на готово от своя баща, а в същото време не одобрява някой друг да има осигурен дори минимален стандарт на живот.

Остави коментар