Неуместното изказване на Иванка Тръмп

0
Неуместното изказване на Иванка Тръмп

Неуместното изказване на Иванка Тръмп

Не за пръв път Иванка Тръмп става обект на коментари за това как животът ѝ винаги е бил лесен заради богатия си баща. До преди 2 години тя бе част от хотелиерския бизнес на своя баща Доналд Тръмп, но днес тя гради своя собствена политическа кариера.

Иванка стана съветник на своя баща президент и като такава – тя ходи по важни срещи, на които се обсъждат и решават проблеми от световен мащаб. Съмняваме се младата красавица да има необходимите знания, но пък всичко което прави, го прави с необходимата доза увереност. Все пак зад нея стои не кой да е, а Доналд Тръмп.

За Fox News Иванка коментира предложените промени в законодателството, сред които гарантираният минимален доход и държавна служба. В интервюто тя споделя, че след като е обиколила страната и наблюденията, които е натрупала през последните години, смята че американците не искат да получават нищо на готово, а напротив – искат да се трудят за своите постове и възнаграждение.

С това свое изказване тя успя да си навлече негативните коментари в социалните мрежи. Потребителите останаха изумени от нейните думи. Хората считат това за лицемерие, тъй като самата тя е получава винаги всичко на готово от своя баща, а в същото време не одобрява някой друг да има осигурен дори минимален стандарт на живот.

Остави коментар