Най-очакваните филми на Marvel и DC през 2021-а

0

Прочетете кои са най-очакваните филми (и сериали) по комикси за 2021-а, за удобство ви посочваме премиерните дати и от коя филмова вселена е дадената продукция.

1.Продължението на Spider-Man: Far From Home

Премиера: 17 декември
Том Холанд се завръща в ролята на ученика Питър Паркър и неговото алтерего Спайдър-мен в третия самостоятелен филм за тази версия на героя. След като в края на “Далеч от дома” светът разбра неговата тайна, Паркър ще трябва да се справи с последствията.

2.”Черната вдовица” (Black Widow)

Премиера: 7 май
Наташа Романов (Скарлет Йохансон) най-накрая получава първия си самостоятелен филм, отлаган неколкократно заради пандемията. Хронологично събитията в него обаче са назад в историята на героите на Marvel от екрана – след случилото се във “Войната на героите” (Captain America: Civil War). Черната вдовица ще трябва да се изправи лице в лице в миналото си, от времената преди да е била Отмъстител.

3.Venom: Let there be Carnage

Премиера: 25 юни
Том Харди се завръща в ролята на разследващия журналист Еди Брок. В първия филм той се сблъска със симбиота – извънземен организъм, който живее в тялото му. Но Брок/Венъм ще трябва да се изправи срещу опасен противник – серийния убиец Клетъс Касиди (Уди Харелсън).

4.The Suicide Squad

Премиера: 8 август
Режисьорът Джеймс Гън (“Пазителите на галактиката”) има тежката задача да направи добър филм по комиксите за “Отряд самоубийци”, след като едноименният филм от 2016-а се оказа по-скоро разочарование. Тук отново ни очакват злодеи и непопулярни за масовата публика персонажи, които вероятно отново ще бъдат пратени на самоубийствена мисия.

5.Eternals

Премиера: 5 ноeмври
Време беше и Анджелина Джоли да стане супергероиня. В този филм тя ще е един от Вечните – безсмъртна извънземна раса, която от 7000 години тайно обитава Земята. След събитията в “Отмъстителите: Края” се случва “неочаквана трагедия” и именно тя ще накара Вечните да излязат от сенките, за да защитят отново човечеството от злите си събратя, познати като Девиантите.

Снимка: Marvel Studios

6.Zack Snyder’s Justice League

Премиера: март 2021-а
След интернет кампания от страна на фенове, Warner Bros взеха безпрецедентното решение да дадат на Снайдър да сглоби и завърши своята визия за проекта. Така сега ще получим един по-мрачен и по-дълъг филм, разделен в 4 епизода, в който отново да проследим събирането на екран на Батман, Супермен, Жената чудо, Светкавицата, Аквамен и Киборг. Остава въпросът дали този “Лигата на справедливостта” ще е по-добър или ще е просто по-дълга версия на разочарованието от големия екран.

Снимка: IMDB

7.Loki

Премиера: май
Той се завръща! Подобно на комиксовия оригинал, екранният Локи (Том Хидълстън) сякаш не може да умре. В случая обаче май ще гледаме не този Локи, който преживя редица лични катарзиси, а онзи, който в “Отмъстителите: Краят” се измъкна някъде из Вселената.

Снимка: Disney / Marvel

8.Hawkeye

Премиера: края на 2021-а
И докато “Черната вдовица” ще ни върне в миналото на Наташа Романоф, сериалът Hawkeye ще ни покаже какво се случва с нейния най-близък приятел Клинт Бартън (Джеръми Ренър). Стрелецът, познат с кодовото име Ястребово око, отново ще влезе в ролята на ментор и учител и ще подготви следващата героиня, която да получи неговото име – младата Кейт Бишъп (в ролята е Хейли Стайнфелд от “Бъмбълби”).


Източник: webcafe

Остави коментар