Най-добрите дестинации за меден месец 2021 – част 2

0
меден месец

Сватбената индустрия е една от най-тежко засегнатите от коронавируса. Зашеметяващата бройка двойки, четири от пет, отлагат сватбата си през 2020 г. Но вече е време индустрията да започне да се възстановява. А какво е по-хубаво след свадбата, от един незабравим меден месец.

1. Тоскана

Не на последно място заради красивите си лозя, Тоскана е очарователно място за меден месец. Феновете на историята могат да посетят един от многото обекти на ЮНЕСКО, преди да се насладят на зашеметяваща разходка с балон при залез слънце.

2. Санторини

Санторини се бележи като едно от най-райските кътчета на гръцките острови. Селото Имеровигли на скалата може да се похвали с невероятна природа, както и с безкрайни ресторанти, предлагащи пресни местни деликатеси.

Хотел: Kivotos

Kivotos е разположен на най-високата точка на острова с панорамна гледка към целия залив. Апартаментите и вилите са безупречно проектирани с изработени по поръчка мебели, супер меки легла и високотехнологични звукови системи Sonos. Както и с ваш избор на частен закрит или външен басейн.

3. Сейнт Лусия

Карибите са идеята за младоженци, но Сейнт Лусия е най-добрият избор по различни причини: гледки, достойни за пощенски картички, предлаганите дейности и спокойната атмосфера.

Той е и дом на някои от най-невероятните хотели, в които някога ще отседнете.

Хотел: Jade Mountain

Jade Mountain е уникален курорт, сгушен на хълма, като всеки апартамент е проектиран с отворена страна. Гостите могат да очакват да се събудят под звука на птичи песни, преди да плуват в собствения си безкраен басейн с 24-часова услуга иконом.

4. Париж

Париж често е наричан Градът на любовта, което го прави една от най-популярните дестинации за меден месец. Тези, които са били преди, знаят че истинската романтика на Париж се намира в скритите кафенета и очарователните странични улички.

5. Барбадос

Барбадос остава отворен за пътуване от началото на пандемията и по този начин е примамлива опция за младоженци. Пясъчните плажове и приветливите местни жители са това, което го прави уникална дестинация.

6. Исландия

Исландия е една от най-вълшебните дестинации за меден месец. Опитайте конна езда в снега, къпете се в синята лагуна и следете Северното сияние.

Ако Синята лагуна е в списъка ви, хотелите ще ви предоставят неограничен достъп до различни интересни и забавни атракциони и гледки.

Остави коментар