Наближава дългоочаквания сезон на Game of Thrones. Колко ще бъдат дълги епизодите?

0
Наближава дългоочаквания сезон на Game of Thrones. Колко ще бъдат дълги епизодите?

Наближава дългоочаквания сезон на Game of Thrones. Колко ще бъдат дълги епизодите?

От много време чакаме да стане време за новия сезон на Game of Thrones. Вече почти не остана!

Темата около продължителността на епизодите в новия сезон стана една от най-обсъжданите теми в последно време. Имаше много коментари и спорове за времетраенето на отделните серии, като всеки твърди, че знае от достоверен източник. С други думи, всеки си знае неговото.

Преди около седмица от HBO решиха да сложат край на тези спорове и публично да оповестят колко дълги ще бъдат първите два епизода на сезона. Веднага след това обаче, се появиха хора, които твърдяха, че са успели начин, с който да видят каква ще е продължителността на всички серии в новия сезон. Тогава не ги взехме на сериозно, но вече официално знаем колко минути ще е всеки един от епизодите.

Entertainment Weekly съобщават, че HBO са изнесли тази толкова добре пазена тайна. Е, няма да ви държим повече в напрежение, ето и каква ще е продължителността на всички епизоди от сезона:

– Епизод 1 – 54 минути
– Епизод 2 – 58 минути
– Епизод 3 – 1 час и 22 минути
– Епизод 4 – 1 час и 18 минути
– Епизод 5 – 1 час и 20 минути
– Епизод 6 – 1 час и 20 минути

Обратно на очакванията ни, последният епизод от сезона, с който ще приключи добре познатия ни свят от Game of Thrones, няма да бъде най-дългия епизод в сезона.

От сайта обаче ни загатват, че е възможно последните два епизода да бъдат малко по-дълги, с някоя друга минута, тъй като все още не е приключила финалната им обработка.

 

Остави коментар