Музикалните звезди и виртуалните концерти

0

За съжаление пандемията причинена от Covid-19 изглежда продължава да набира скорост, разбърквайки плановете на всички ни, включително и на звездите.

Сега „Cover Media предава“, че Бионсе е поредният изпълнител, който отменя плановете си за турне през 2021 г. Вместо това, тя ще се присъедини към редиците на артистите, които вече ще се представят чрез виртуални концерти. В момента тя и нейният екип планират създаването на виртуално шоу на живо, за да представят новата си музика през следващата година.

След успеха, който постигна с албума “Lemonade” от 2016 г. и албума “Black Is King” от 2020 г., в момента Бионсе записва парчета, вдъхновени от нови изпълнители като Дуа Липа и The Shindellas, се казва още в съобщението, както и че “тя е готова да танцува отново.” Докато продължава работата по новия си албум и планира “виртуалното шоу, което феновете могат да гледат у дома си, тя дава да се разбере, че е готова да направи всичко нужно, за да превърне това шоу в истински спектакъл“ – пише още медията. А ние определено сме склонни да й вярваме.

Освен Бионсе, на фона на здравната криза звезди като Били Айлиш, Кайли Миноуг, Стормзи, Найъл Хоран и Луис Капалди, са сред тези, които планират да се представят чрез виртуални концерти. Това ли е бъдещето на концертите – поне засега със сигурност.

Остави коментар