Мисис България Universe 2020 – Валери Стефанова с благотворителна цел

0
Мисис България Universe 2020 – Валери Стефанова с благотворителна цел

Мисис България Universe 2020 – Валери Стефанова с благотворителна цел

Наскоро коронясаната миска е в непрестанно търсене на учители по английски език, които да преподават онлайн на деца от 10 до 16 годишна възраст, избрани на случаен принцип.
Носителката на титлата „Мисис България Universe 2020″ Валери Стефанова ще предостави безплатен достъп до уроци по английски на социално слаби деца.

За момента курсовете ще се провеждат онлайн заради мерките срещу разпространение на коронавирусната инфекция. Това има и своите предимстава, тъй като ще могат да се включат повече деца.

В момента Валери събира екип от преподаватели и специалисти, които ще обучават децата напълно безплатно два пъти в седмицата. Децата ще бъдат избирани по социален признак, а в групите ще се обучават момичета и момчета на възраст от 10 до 16г.

Мисис България Universe 2020 – Валери Стефанова с благотворителна цел
„Мисис България Universe 2020″ Валери Стефанова

“Започнах да уча английски, когато бях на 22 години. Струваше ми много пари и смелост, за да отида във Великобритания и да опитам късмета си. Познавайки болката, през която преминах, за да изпълня мечтите си, искам да улесня много младото поколение и да помогна с каквото мога. Бих искала да изпълня мечтите на децата, които нямат възможност”, разкрива Валери Стефанова.

„Избрах английския език, защото е най-използваният и говорим език по света, използва се в бизнеса, науката и технологиите. Изучаването на английски език ще помогне на тези деца в бъдеще да си намерят и по-добра работа в мултинационална компания в България или някъде по света”, категорична е Валери.

Животът на Валери Стефанова е достоен за сценарии за холивудски филм, в който могат да се преплетат много жанрови линии.

Преди дни красавицата се окичи с короната „Мисис България Вселена”. Валери бе една от най-атрактивните участнички в конкурса за най-красиви омъжени дами.

Преди 10 години съдбата отвежда родената в Хасково красавица в Лондон. В свое интервю споделя, че за нея е безценно богатство човек да владее чужди езици. В Лондон тя се мести, за да научи и практикува езика на Шекспир. Тогава решава да остане там, защото вижда безбройните перспективи, които ѝ разкрива английската столица.

Тогава започва да пътува по света. Живяла е на Карибите, Барбадос, Гренада. Обиколила е 58 държави по света. Но в крайна сметка се установява трайно в Лондон, където създава верига от салони за красота и естетична медицина. През 2016 година пък създава първата си медицинска клиника, в която работят 10 лекари и терапевти.

През 2017г. съдбата отново променя плановете на красивата Валери. Тя заминава за Китай заедно със съпруга си, който има работни ангажименти там. Остава шест месеца там, но твърди, че не е могла да намери себе си, да се реализира и да се занимава с нещо смислено.

Така отваря нова страница в живота си. Завръща се в Лондон и започва да учи право. Днес се ползва с доверието на много влиятелни клиенти и има собствена кантора. Не спира да се усъвършенства и да търси нови предизвикателства. В момента Валери учи криминално право.

Мисис България има дъщеря на две годинки – прекрасната Кимбърли.

Очарователната Валери е категорична, че ще използва титлата за благотворителност. Иска да даде пример на младите момичета, че всички мечти могат да се сбъднат, ако имаш желание и воля да ги преследваш.

„Влюбена съм в бързите скорости. Хобито ми е да участвам в състезания. Повечето от които благотворителни”, разкрива още Валери.

Остави коментар