Майкъл Б. Джордан се присъединява към OnlyFans с кауза

0
Майкъл Б. Джордан се присъединява към OnlyFans с кауза

Майкъл Б. Джордан се присъединява към OnlyFans с кауза

Майкъл Джордан обяви, че ще се присъедини към онлайн платформата за споделяне на снимки и клипове OnlyFans с акаунт, посветен на мустаците му по време на неотдавнашната му поява в „Jimmy Kimmel Live!“ 

„Никога не съм имал време да седя на едно място и да отглеждам брадата си, не ми се е налагало да я подстригвам, оформям или нещо подобно. И така, по време на карантината просто исках да видя колко дълга брада всъщност мога да пусна“, казва Джордан. „Казва се Мърфи, на кратко го наричаме Мърф. Очаквайте скоро OnlyFans – яденето на плодове, всякакви луди неща, ще бъде щуро“, добавя още той.

„Всъщност ще направя този акаунт в OnlyFans с кауза. Всички приходи от него ще отидат за бръснарско училище, защото по време на карантината, знаете, има толкова много фирми, училища и бизнеси, които са затворени“, споделя Джордан.

Кимъл се смее на идеята мустаците на Майкъл да имат собствена сметка, като добави, че най-вероятно би спечелил 250 000 долара годишно за това, което е решил да прави.

Шегата настрана, но той наистина ще се присъедини към десетки други знаменитости с акаунти в OnlyFans, включително Tyga, Cardi B, Bella Thorne, Amber Rose, Aaron Carter, Sonja Morgan и други. 

Остави коментар