Маколи Кълкин отново в ролята на Кевин от „Сам вкъщи“

0
Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Маколи Кълкин отново влиза в ролята на Кевин от поредицата „Сам вкъщи“. Този път обаче е по идея на Google за новата реклама на Google Assistant.

Със сигурност прави впечатление, че актьорът отново е в свеж вид. Радваме се, че изглежда добре. Всички знаем, че освен с ролята си като Кевин, Кълкин е известен и с различните си и сериозни зависимости през годините.

В новата реклама за Google Assistant актьорът отново е Кевин, само че този път порастнал, но е обратно в къщата, в която преди е карал Коледа сам. Разликата обаче е, че героят има на разположение гласови команди, смарт уреди и екрани, виртуални асистенти, за каквито в началото на 90-те не сме си и помисляли дори.

В рекламата освен идеята за виртуален асистент от Google, виждаме и техни продукти, които се опитват да вмъкнат уж незабелязано – Pixel 3 смартфона, Google Home Hub екран и други.

Не сме сигурни, че с тази реклама Google ще ни убедят да си закупим някоя от техните джаджи, но пък изпълнението на рекламата със сигурност е добро.

Остави коментар