Лина Хийди напсува фен в Instagram

Лина Хийди напсува фен в Instagram

Преди години гледахме Лина Хийди във филма „300“, където тя изигра непримирима и готова на всичко съпруга. След това обаче, актрисата стана още по-известна с ролята си като Церсей в сериала „Игра на тронове“. С тази си роля обаче тя си навлече омразата на много хора, въпреки че това е само сериал, а не самата тя в реалния ѝ живот.

Няма спор в това, че тя Лина е талантлива, но също така е и много директна и не обича да пази мнението си само за себе си. Поредното доказателство за това, че не и пука какво мислят останалите за нея е реакцията ѝ спрямо нейн „фен“, който я критикува с коментар под публикация в личния ѝ Instagram профил.

Във видео отговора, актрисата говори за своите ангажименти и колко е въодушевена от снимките. Веднага обаче се намери хейтър, който не хареса това, че не се е гримирала. Той написа под публикацията да качва повече записи, на които няма грим.

Лина отговори в стила на Церсей, до колкото е възможно в реалния свят. Ако беше в 100% стила на Церсей, то той отдавна да е мъртъв. Актрисата написа, че ще продължава да ходи без грим, след което отправи подобаваща псувня, която няма да преведем.

View this post on Instagram

I shall continue to not wear make up. Go fuck your self

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

 

Помним как преди около година, журналист отправи коментар спрямо нея, как изглежда по-добре с русата перука на Церсей, отколкото с естествения си цвят на косата. Тогава Лина се зарече, че повече няма да позволи да бъде обиждана по този начин. Очевидно обича да спазва своите обещания.


Вижте още:
Ариана Гранде си татуира японско барбекю на дланта по погрешка
Брад Пит и Чарлийз Терон – новата двойка на Холивуд


 

  • 4
    Shares

Вашият коментар