Лина Хийди напсува фен в Instagram

0
Лина Хийди напсува фен в Instagram

Лина Хийди напсува фен в Instagram

Преди години гледахме Лина Хийди във филма „300“, където тя изигра непримирима и готова на всичко съпруга. След това обаче, актрисата стана още по-известна с ролята си като Церсей в сериала „Игра на тронове“. С тази си роля обаче тя си навлече омразата на много хора, въпреки че това е само сериал, а не самата тя в реалния ѝ живот.

Няма спор в това, че тя Лина е талантлива, но също така е и много директна и не обича да пази мнението си само за себе си. Поредното доказателство за това, че не и пука какво мислят останалите за нея е реакцията ѝ спрямо нейн „фен“, който я критикува с коментар под публикация в личния ѝ Instagram профил.

Във видео отговора, актрисата говори за своите ангажименти и колко е въодушевена от снимките. Веднага обаче се намери хейтър, който не хареса това, че не се е гримирала. Той написа под публикацията да качва повече записи, на които няма грим.

Лина отговори в стила на Церсей, до колкото е възможно в реалния свят. Ако беше в 100% стила на Церсей, то той отдавна да е мъртъв. Актрисата написа, че ще продължава да ходи без грим, след което отправи подобаваща псувня, която няма да преведем.

 

Помним как преди около година, журналист отправи коментар спрямо нея, как изглежда по-добре с русата перука на Церсей, отколкото с естествения си цвят на косата. Тогава Лина се зарече, че повече няма да позволи да бъде обиждана по този начин. Очевидно обича да спазва своите обещания.


Вижте още:
Ариана Гранде си татуира японско барбекю на дланта по погрешка
Брад Пит и Чарлийз Терон – новата двойка на Холивуд


 

Остави коментар