Лигата на справедливостта в HBO GO и HBO Max

0
Лигата на справедливостта в HBO GO и HBO Max

Лигата на справедливостта в HBO GO и HBO Max

HBO Max обяви, че пълнометражният филм на Warner Bros. Pictures и DC “Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър” ще има едновременна премиера в Европа и Щатите в онлайн стрийминг платформите на HBO GO и HBO Max на 18 март, четвъртък.

Новината идва с представянето на новите тийзър визии на филма. А у нас “Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър” ще е достъпна за ексклузивно гледане в българската версия на онлайн стрийминг платформата HBO GO.

“Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър”

Във филма Брус Уейн (Бен Афлек) e решен да докаже, че саможертвата на Супермен (Хенри Кавил) не е била напразна. Той обединява силите си с Даяна Принс (Гал Гадот), за да съберат екип от свръхчовеци. Мисията им е да защитят света от приближаващата катастрофална заплаха.

Задачата се оказва по-трудна, отколкото Брус си е представял. Всеки от новия екип трябва да се изправи срещу демоните на собственото си минало. Той успява да им помогне да преодолеят бариерите си. В крайна сметка всички те стават лига от герои, каквато светът не е виждал до този момент.

Батман (Афлек), Жената чудо (Гадот), Аквамен (Джейсън Момоа), Киборг (Рей Фишър) и Светкавицата (Езра Милър) са вече обединени, но може да се окаже, че са закъснели да спасят планетата от Steppenwolf, DeSaad и Darkseid и техните планове за край на света, какъвто го познаваме.

За Лигата за справедливост на Зак Снайдър

Сценарият на “Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър” е на Крис Терио, заедно със Зак Снайдер и Уил Бел. Той е базиран на фабулата за герои на DC и Супермен на Джери Сийгъл и художника Джо Шустър.

Продуценти на филма са Чарлс Ровен, Дебора Снайдер, а изпълнителни продуценти са Кристофър Нолан, Ема Томас, Уесли Колър, Джим Роу, Къртис Канемото, Крис Терио и Бен Афлек.


Източник: impressio.dir

Остави коментар