Къща на дърво с всички екстри в нея

0
Къща на дърво с всички екстри в нея

Къща на дърво с всички екстри в нея

Кой не си е мечтал като малък да има къща на дърво? Като малко дете всеки от нас е искал да има място, на което може да се скрие от родителския контрол и като цяло от целия свят. Е, сега ще ви покажем една къща на дърво, която притежава всичко необходимо за един нормален живот.

Къщи на дърво има на много места по света. Те се оказват успешна стратегия за привличане на туристи, които все още носят детското в себе си, но в същото време обичат и лукса.

Според Daily Mail във Великобритания се намира най-голямата къща на дърво. Тя се намира в графство Девън, в двора на хотелски комплекс Fox & Hounds Country Hotel и е изградена върху 250-годишен дъб.

Докато едни туристи резервират стаите в хотела, то други предпочитат да запазят за своята почивка дървената къщичка, която разполага с всички удобства за една незабравима почивка.

Къщичката е на два етажа и наподобява повече на луксозна вила, но се намира на няколко метра над земята. Къщата е подходяща както за семейно бягство от реалността, така и за една романтична почивка за двойка влюбени. На разположение на своите наематели, къщата разполага с всекидневна с камина, малка кухня, спалня с огромно легло и още две-три по-малки за децата. Банята оборудвана с вана също не е за подценяване.

Всичко тук е изработено от дърво, като някои елементи са в различни цветове и материали.

Слизането от къщичката става по избор – или по пързалка или по дървените стълби, след това трябва да минете по дървено мостче, за да стигнете до обитаемата част на горския оазис.

Нестандартната вила се намира в зелена гора, в близост до езеро. Всичко това е в рамките на хотелския комплекс. Именно заради това, не е необходимо да се занимаваме с битовизми като готвене и чистене, защото си има персонал, който е ангажиран с тези задачи.

И докато буквално сме кацнали на едно дърво, можем спокойно да се поглезим с изискани ястия, които предлага ресторанта в комплекса, а защо не и да си приготвим набързо едни сандвичи. Както когато бяхме малки.

Една нощувка в тази къщичка обаче не струва никак малко – 270 паунда. Ако сме сред най-големите ентусиасти, може дори да си организираме сватбеното тържество на нея.

Остави коментар