Кухни по поръчка за най-взискателните новодомци

0
Кухни по поръчка за най-взискателните новодомци

Кухни по поръчка за най-взискателните новодомци

Сдобиването с нов дом е особено вълнуващ момент в живота на всекиго – за мнозина е дълго чакана мечта, чието превръщане в реалност определено е заслужаващ си отпразнуването момент. Следващата стъпка, която категорично вълнува всеки новодомец, касае предстоящото обзавеждане – интериорният дизайн със сигурност е нещо наистина интересно и предизвикващо вдъхновение и настроение.

Ако сте в позицията на някой, току що сдобил се с нов дом, и се чудите откъде да започнете, то ние категорично ви препоръчваме да се обърнете към кухнята. Тя е едно от най-важните помещения в дома, а за да я превърнете в наистина прекрасна и добре обзаведена, ключът се крие в кухня по поръчка – персонализирайте мебелите, които ще внесете в стаята. Създаването на кухни по поръчка е процес, изцяло ръководен от личните ви предпочитания. Работейки с интериорни дизайнери, специалисти в областта, вие имате цялата свобода да изразите интериорните си вкусове, а екипът, на който сте се доверили, с радост ще ги превъплъти в реалност.

Кухни по поръчка – най-доброто интериорно решение

Кухня Ива без дръжки | Снимка: kuhnia.bg
Кухня Ива без дръжки | Снимка: kuhnia.bg

За да превърнете дома си в едно хомогенно и стилистично издържано пространство, то препоръчваме да заложите на кухни по поръчка, за да ги съчетаете с останалите мебели в другите стаи от дома. Създаването на кухни по поръчка предполага от ваша страна дейно участие в изграждането на дизайна – от гледна точка на цветове, материали, както и стилова насоченост.

Ако желаете вашата кухня да е в ретро стил, то заложете на по-тъмни мебели в съчетание с дръжки за шкафовете и чекмеджетата с по-богата орнаментика. Така ще предоставите на кухнята си възможността да изглежда по-тежко и луксозно. Почитателите на модерни визии биха могли да заложат на кухни по поръчка, които са издържани в по-светлата цветова гама. Така помещението ви ще изглежда наистина елегантно и приятно за окото. Така популярният напоследък минималистичен скандинавски стил предполага съчетание между натурални и земни тонове с метал и дърво. Със сигурност вариантът с кухни по поръчка би могъл да ви предостави множество опции за създаване на наистина прекрасна мебелировка.

Пристъпването към кухни по поръчка предполага и избор от ваша страна от гледна точка на функционалностите, които тя да включва. Всяко семейство най-добре знае колко често и за какво използва кухнята си най-много – това ще ви ориентира от гледна точка на уредите, които да включите в дизайна. Наличното пространство пък ще ви даде ориентир за това дали уредите да са вградени или свободностоящи. За малките помещения знаем, че е от особено значение всеки сантиметър – понякога наистина малко не достига, за да изградим точно кухнята, която винаги сме искали да притежаваме.

15 минутна консултация с наш дизайнер/проектант от удобството на Вашия дом!
Запази час сега!

Съветваме ви добре да подберете екипа, занимаващ се със създаване на кухни по поръчка. Доброто сработване и гладката комуникация безспорно ще спомогне неимоверно за направата на най-удобната, функционална и красива кухня – онази, която е истински достойна за вашия дом.

Остави коментар